Toch vandaag zonneschijn

Oostenrijk, Gröbming

Donnerstag 2.Juni
De dag begon met regen maar nu 11 uur zie ik een stuk blauwe lucht waar de zon door valt. Hoop.
Soms krijgen we de …....van de bank, kreeg Jan telefoon dat hij nog een handtekening moet komen zetten met betref onze oude auto die betaald en al weg is en ze het nog niet goed hebben afgehandeld. Daar krijgen wij dus een kunstkop van. We zijn ondertussen geloof ik al 5x geweest. Nadenken is heel moeilijk en je werk doen ook.
Jannick had pas een brief gekregen dat hij iets niet had betaald bij de Raika, gaat normaal automatisch , dus Jannick naar zijn eigen bank en die zeiden is niet aangeboden en er was genoeg geld erop dus kan niet afgewezen zijn. Dus hij gaan betalen bij de Raika en ze er wel op gewezen dan vallen de monden open. Ze zijn al heel snel met heel hoge extrakosten en dus geheel de fout van hen zelf. Banken zijn hier nog zo knullig. Als je zelf wil over maken doen ze heel moeilijk je moet altijd een automatische overwijzing tekenen anders krijg je hier niets. Je kan ook nooit zelf bepalen welke datum je wilt om het dan automatisch te doen. Hier krijgen de menden hun geld op de 15. meestal dus dan willen ze die datum. Als je zegt maar voor ons is dat 24. dan kan het gewoon echt niet.
Jan is daarna maar weer eens aan de badkamer begonnen. Had een pauze van een aantal dagen ingelast. Het is allemaal laag dat muurtegelwerk en elke tegel moet op maat gesneden worden geen snelle klus. Maar ja ik in het ziekenhuis , nu kan ik weinig, elke keer voor controle wat veel tijd kost en voor een uurtje begint hij er niet aan zou ik ook niet doen.
Veel pijn aan de wond die hechtingen trekken als een …..morgen eruit.Mijn huis vervuild en ik kan niets. Werk steeds maar een poosje met 1 hand op de pc wat ook wel eens lastig is maak maar een hoofdletter met 1 hand dus ik kan al heel ver mijn vingers uit elkaar op de toetsen. Ik heb de verslagen van Jannicks site en die van ons gecombineerd en het staat nu van 2005 tot januari 2007 op Pindat . Kijk bij reizen en dan vindt je ze op jaar. Staan geen fotos bij maar als ik er nog eens zin in heb zoek ik er nog een keer na en zet ik er fotos bij.
Ik heb genoten van het na lezen , in de jaren zo veel veranderd. Weinig geschreven in het begin want er was nauwelijks internet. Met de jaren zie je dat het makkelijker werd . Nu kan ik me niet voorstellen om niet te schrijven.
Vandaag gaat Ingrid 14. week in , je gaat het nu wel zien. Het is zo spannend als je nog niet weet wat het wordt. Theresa weet het nog steeds zeker, ze wil een zusje en geen broertje.
Zo maar eens de friteuse aanzetten, frietjes, salade en minischnitzels.
Jannick had voor mij een paar dagen terug ook dingen meebesteld bij Burgl, ik had bij hem al een aantal malen dingen gegeten waar hij het bijgebruikt had. Aangezien mijn huisarts mij Hanföl aanbeveelt en ik zag dat ze die ook verkopen gelijk meebesteld. En een grote bus dunkle Soße kan heel lekker meekoken. Dat ging snel want gisteren al geleverd.
Zo de deur open gezet lekker op het balkon met 24 graden. Nog wel heel veel bewolking maar tenminste droog.
Ik geloof dat vanavond Jannick ook weer thuiskomt. Weet eigenlijk niet waar hij is voor zijn werk in ieder geval Oostenrijk. Maar niet in de buurt anders zou hij wel elke dag thuiskomen. Er heerst nu nog rust in huis maar dat zal wel niet lang meer duren, Theresa komt zo weer thuis van de Kindergarten.

Zo weer een klus geklaard, heel 2007 staat nu op pindat
Later op de middag steeds meer wolken en dan ging het weer hozen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.