Op naar Nederland

Oostenrijk, Kleinsölk

23 maart
Vroeg op en dan de auto inladen en op weg naar Ramsau waar we Carolien gingen ophalen. Dan op weg naar München, we reden in een keer goed en het was alleen zoeken naar een parkeerplaats. We moesten eerst de pasfoto`s laten maken en dat is helemaal aan de andere kant van die weg die heel erg lang is. Dat lukte en dan terug naar het consulaat, het ging gelukkig allemaal heel snel. Het was geen straf om in het zonnetje daar rond te lopen.
Het is toch al met al een onderbreking van 2 1/2 uur geweest en dan op weg naar Nederland. De reis liep voorspoedig en we reden eerst naar Oosterbeek om Carolien thuis te brengen. Wilden we terug de weg op waren alle op en afritten afgesloten. We zaten dan op de 225 en we hadden geen idee waar we waren of waar we heen werden geleid. Jan gebeld en we kwamen met een enorme omweg terug op de goede weg.
Moe en voldaan kwamen we in Waddinxveen aan.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.