Deze dag vloog ook weer voorbij.

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen wakker na een goede nachtrust al had ik door de keelpijn wat inslaap problemen. Theresa kwam een kusje brengen en Sabrina werd door Ingrid gebracht. Gaat steeds beter dat Sabrina even zonder Mama is. Nadat ze opgehaald was mijn eigen opstaan ritueel .
Dan maar gelijk aan de rotklus nogmaals de frituurpan schoonmaken want het wilde niet erg. Maar door het lange inweken ging het nu wel beter.
De telefoon ging en het was wie ik dacht Markus van Hartlauer en afspraak voor morgenochtend om 9 uur. Even later weer de telefoon en ik dacht nog ben ik ineens zo populair en eigenlijk ook dat het opnieuw Markus zou zijn. Maar nee het was Trixi of Dominik vanaf 25 en 26 November weer mag komen. Uiteraard was het goed en har gelijk gevraagd of hij dan een week later ook komt want dan moet ik hem aanmelden voor het Sinterklaasfeest. Dus dat daarna ook gelijk gedaan.
Later kwam Ingrid een bakkie doen en ik was net van plan om zelf aan de koffie te gaan.
Eten maken, gelijk de helft van de snijbonen voor de vriezer. Jan was met het speelhuis bezig aan de onderkant een balk gemaakt . Steeds weer een stapje verder . Het weer was super maar rond 1 uur ging de zon achter de berg verdwijnen dan wordt het donker en koud. Samen met Jan gegeten en dan kwam Theresa spelen en die zei ik ga straks naar Maria. Ingrid kwam met Sabrina en vroeg of Sabrina bij ons kon blijven en dan ging ze met Theresa naar de brillenwinkel. Daar gaan ze kijken of er echt niets aan te doen is en als het inderdaad niet gaat dan krijgt Theresa een andere bril. Theresa was helemaal over de rooie want ze gaan helemaal niet naar Maria dus huilen en ik wil met Teresa en Valentina speleneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Opa kon haar weer aan het lachen maken dus ze is nu met Ingrid mee. Sabrina op mijn dekbed op de grond aan het spelen. Althans die begint nu ook een concert te maken. Jan ondertussen weg naar zijn werk.
Dus nu wachten op Ingrid en ik negeer Sabrina maar een beetje want dan speelt ze en geef ik haar aandacht dan schreeuwt ze. Zit ze te spelen komt Ingrid gelijk brullen en dan heel aanstellerig eh eh eh . Dus die gaat haar nu maar in bed stoppen en Theresa wil bij mij blijven.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.