Winterliche Palmsonntag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen echt vroeg wakker . het was pas tegen vijven. Het was nog donker en ik ben toch weer in slaap gesukkeld en dan was het ineens half tien. Opgestaan en het bed afgehaald en de was aangezet. Dan tijd voor ontbijt en koffie en iets wat mij interesseerde over kastelen in Kärnten op tv. We wilden eigenlijk om 13 uur de F1 herhaling kijken maar dan ineens ZIB met als eerste Leclerc wint en Max eruit. Dus kijken doen we niet meer.
Het was zeer winters hevige sneeuwvakl en alles wit. Maar het wordt nu al wat warmer en de sneeuw trekt zich langzaam aan terug naar boven. De bodem is denk ik toch al warm genoeg zodat de sneeuw ook weer weg zal zijn. Dat is wat anders dan met 28 graden in je T shirt op een terras zitten.
Het bleef sneeuwen maar het werd warmer en de sneeuw trok omhoog maar vanaf 3 kwam het weer naar beneden. Het sneeuwt en sneeuwt en het blijft weer liggen.
Een rustige zondag.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.