Dag 5 De grote verrassing

Nederland, Slagharen

Ik was al naar bed en sliep en Jan bleek in de badkamer te zijn. Er werd keer op keer op de deur en de ramen gebonsd waardoor ik wakker was geworden . Ik doe echt niet open dus Jan is gaan kijken bleek er een klein meisje voor de deur te staan die er gelijk vandoor ging toen ze Jan zag. Waarschijnlijk verkeerd huisje maar wie laat zo´n jong kind om half 11 alleen buiten.
Vannacht was Theresa wakker geworden en ze wilde haar slaapdeken nou die is thuis. Ze bleef maar zeuren en ze mocht bij ons in bed maar dat was het ook niet. Na enie tijd wilde ze toch weer naar haar eigen bed maar bleef om haar deken zeuren. Dan mijn fleece binnenvoering van mijn jas gepakt en die voelt precies hetzelfde dus toen was het goed. Weer proberen te slapen , en het was al zo waak slaap nacht.
Om 8 uur toch maar weer gaan douchen en aankleden. Theresa was ook wakker dan ontbijten. Ze kon nauwelijks wachten tot ze haar paardje weer mocht gaan halen. We kwamen op de manege en ze wist gelijk haar paardje Finch er uit te pikken. Het hele ritueel en in optocht naar onze huisjes. Finch was vandaag met de kont tegen de krib en gooid tot 2x toe gewoon zijn emmer water door de tuin. Eenmaal bokte hij en viel Theresa er af. Maar ze klom er ook gelijk weer op en ik hield zijn hoofd naar beneden en dan laten voelen dat ik de baas ben. Hij mocht grazen en wortels eten en dan ging Theresa toch weer rijden en nadat ik hem had laten voelen dat ik de baas bleef legde hij zich erbij neer. Braaf rondjes gereden en braaf terug naar de manege. Dan middageten en ik had Theresa een grote verrassing beloofd, ze bleef maar vragen wanneer en ik dat ik het nog niet wist. Dan zijn we een stukje gaan lopen en wie kwamen we tegen........................................????????????????????????????????
Ze kon het maar niet geloven en Jan ook niet. Want we kwamen Ingrid en Jannick met Sabrina tegen . De grote verrassing voor Jan want ze zouden niet komen maar nadat hij zo ziek was hadden ze gezegd ja je weet maar nooit en nu 1x allemaal samen zijn en Jan zijn 70. vieren. Maar het valt niet mee met Sabrina maar het is gelukt. Ook kon Jannick maar heel beperkt vrij krijgen dus toen heeft hij gevraagd mag het dan van woensdag tot woensdag en dat was goed. Ze zijn vannacht om 12 uur vertrokken en begin van de middag aangekomen. Ze zitten aan de andere kant van het park in een caravan.
Een rondje park gelopen en dan zijn wij met Theresa naar Ijhorst gereden om wat te regelen en dan naar Dedemsvaart om inkopen te doen. In Dedemsvaart kwamen we Jannick en Ingrid met Sabrina tegen want ze waren daar inkopen doen en badgoed kopen want die zijn ze vergeten mee te nemen. Wij zijn terug gegaan en gaan avondeten . Theresa nog wat aan tafel spelen en kleuren en dan bedklaar maken en erin. Het stormt nu na vanmorgen mooi weer in de middag dichtgetrokken en een stuk kouder, Lekker een beetje bedhangen .


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat een onwijs leuke verrassing voor Jan!! En wat een prachtige foto's!!!

Annemarieke 2017-04-21 08:30:22
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.