Tevreden gevoel

Oostenrijk, Gröbming

Sonntag 19.februar
Gisteren sneeuw en in de middag dooi, vannacht enige graden vorst en nu dus super zonnig. Werd wakker en dan toch maar opgestaan. Croissantjes bakken . Gelijk verder met het wasgoed , het was heel heel erg veel.
Ik had geen idee wat ik tussen de middag wilde eten maar Jan wilde Spätzel, ik had nog wel en ook nog kaas , ik dan maar een kop Gulaschsuppe uit de vriezer. Dus snel klaar. Jan was begonnen met de tv´s te verplaatsen. Die uit de slaapkamer gaat weg en ook de receiver en de speler met opneemfunctie. Dan gaat die van de huiskamer naar de slaapkamer en dan daar de nieuwe bluerayspeler op. In de huiskamer de nieuwe tv met de apparatuur die daar al staat. Ik heb nu even de ORF kaart in de slaapkamer en ik heb een ORF kaart van Jannick gekregen maar de adapter waar de kaart in moet heb ik niet. Dus die ga ik morgen kopen. Eind van de middag verhuizing geslaagd alleen de zenders moeten nog worden ingesteld op de nieuwe tv.
In de huiskamer beschikken we ook over de Amazonstick, videospeler en bluerayspeler dus ik vind dat ik aardig vooruit kan.
Zo dadelijk de laatste was vouwen, bed alweer opgemaakt en het weekend bijna voorbij. Ik heb steeds woorden met Jan omdat hij zo eigenwijs is om toch steeds beneden te willen zitten en hij wil geen bureauhoek boven hebben.
Omdat mijn slaapkamerdeur niet helemaal open kan door de grote spiegelhoekkast heb ik die maar te koop gezet. Dan wil ik op mijn gemak gaan kijken naar andere kasten, ik wil ieder geval iets met laden erin. Niet van die hoge die ik nu heb (2.20) maar lagere waar ik opzetkasten op kan zetten. Dan heb ik meer ruimte omdat ik het kan aanpassen aan de schuine dakkant. Dan kan de kast waar nu ook de tv in hangt en waar ik manden in heb met spullen die dan naar de laden kunnen. De kast kan weg, de tv aan de andere wand met een afzetplankje eronder dan kunnen de nachtkastjes ook weg. Ik wil dan achter het bed een wandje optrekken die dan de hoek van Jan uit zicht haalt en ik toch mijn slaapkamer gevoel hou zonder te denken dat ik in een pakhuis slaap. Maar dan moet Jan wel meewerken.
Ik heb er dus al goed over nagedacht en de eerste stap is gezet , de hoekkast te koop.
Ik heb dus in de slaapkamer de 2e run van de slalom van de ski WM gekeken. (de 1. run vanmorgen al gekeken) Geweldig spannend maar Marcel liet het zich niet voorbij gaan. Goud voor hem en zilver hebben we ook. Het was super spannend.

En Annemarieke de stofzuiger doet het weer nu hij weer helemaal leeg en schoon is. Dat scheelt weer werk hoef hem nu niet weg te brengen .

Theresa heeft een weekje Kiga vrij en gaat morgen met Ingrid en Sabrina een paar dagen naar andere Oma. Voor ons dus RUST. Maar ik zal die kleine ondeugd wel heel erg missen. Maar ik heb wel de gelegenheid om te gaan poetsen want doordat we naar Nederland waren en daarna ziek zwak en misselijk en niet wilden opknappen met als staartje Jan is er wel wat blijven liggen en dat beginnen we nu ook te zien.
Gelukkig gaat het met mij eindelijk ook op wat kriebel na goed. De lente mag van mij nu wel in zicht komen en nog maar 6 weken voor ons Nederland avontuur.

Fotos van Jula en Bo, kleinkinderen en nichtje en neefje van elkaar.



Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Fijn Nicolette! Daar ben ik blij mee.

Annemarieke 2017-02-22 15:44:57
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.