Heerlijke dag maar toch weinig zon

Oostenrijk, Gröbming

aVanmorgen wakker geworden en ik voelde het al en ja hoor diarree. Dan toch ergens mijn medicijnen niet helemaal gepast. Ik weet dat ik door moet houden tot ik leeg ben en dan is alles weer normaal. Dat was ergens tegen 10 uur. Ontbeten met crackers en een glas water. Dan toch op weg gegaan naar Liezen want inkopen stond op het programma. We zijn eerst naar de Lidl gegaan en dan naar de Action vandaar naar de Penny en toen had ik echt geen zin meer. Op de terug weg over Stainach gegaan en dan bij de Landena nog wat inkopen gedaan. We waren om 2 uur weer thuis. Dus snel de oven aan voor de Lasagna en de salade gemaakt. Dus om half 3 middageten. De deur kon open want het was warm genoeg rondom 24 graden maar de zon liet zich niet heel veel zien. Ingrid was aan het grasmaaien, Jan heeft de 2e Hocker in elkaar gezet want die was aangekomen evenals mijn bestelde diabetus medicijnen. Ze hebben bij ons beide de verkeerde priknaalden gestuurd. Net gekeken maar echt goed ingevuld. Hij had ook het plankje opnieuw gemaakt en nu groter maar hij kan maar niet luisteren. Ik had hem gezegd dat de blokjes die eronder zitten tegen het verschuiven niet op de hoeken op de houdertjes moeten want dat was van het glasplaatje en zo dun is het hout niet dus ernaast moest het. En wat doet hij?? Jawel op de houdertjes. Dus nu moeten we zien dat we de blokjes weer los krijgen want die heeft hij gelijmd. Het plaatje hout ligt nu dus niet op het frame maar op de 4 blokjes .Ik word er soms wel heel erg moedeloos van. Ik heb het gevoel dat hij weer achteruit gaat al vindt hij zelf van niet. Elke keer zo veel werk voor niets , ik denk nu maar dat houdt hem bezig. Eind van de middag kwam Sabrina want Ingrid en Jannick moesten voor hun Hepatitus injectie , eerst antistoffen bepalen en dan prikken. Vrijdag weten ze het en dan prikken ze elkaar want ze vinden het onzin om dat tegen betaling bij de huisarts te doen. Ingrid moet verplicht anders mag ze niet werken en Jannick ook verplicht door zijn werk . Ze hadden Theresa meegenomen want die heeft een reuze voetwrat die niet reageerd op aanstippen. De huisarts heeft het met iets gedaan en dan een laag weg gesneden en nu moeten ze thuis weer aantippen.
Nog wat administratieve dingen gedaan en ik zag dat de verzekering behalve alle premies en toeslagen voor de nieuwe auto ook de premie voor de oude auto heeft afgeschreven dat wordt allemaal bij elkaar een beetje erg veel. Wantt de eerste premies zijn altijd al een stuk hoger due morgen maar eens gaan bellen.
Omdat we zo laat hadden middaggegeten wilde ik ook later avond eten. Dus ik ga om 7 uur brood afbakken en wat beleg en zo op een schaal zegt Jan maar ik heb al gegeten. Ik wordt dan echt boos want waarom gaat hij avondeten zonder wat te zeggen ? Ik heb af en toe het gevoel dat hij een leven in een eigen wereld leidt. We zijn samen thuis maar het komt niet in zijn hoofd op om samen te eten. Dan ziet hij wat ik ga eten en dan gaat hij ook weer eten wat niet echt goed is maar dat moet hij dan en zeg maar niets want dan gaat hij nog net niet stampvoeten. Ik heb het opgegeven , hij luistert toch niet en wordt boos als ik over dieet begin. Ik geloof niet dat Jan nog heel lang mee gaat , ik ben blij met elke dag maar mijn gevoel zegt wat anders. Hij doet er ook geen moeite voor .
Het is ondertussen 1 uur geweest en ik ben maar weer opgestaan want de onrust is groot en dan ga ik alleen maar piekeren.
Vandaag ook het bed voor Theresa besteld en als het goed is komt het 2 juli. Ze heeft definitief voor wit met donker groen gekozen. Verdere kleuren waren helemaal wit, of met rose, babyblauw, zwart , rood of licht eiken hout.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.