Nieuwe week

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen werd ik om half 7 wakker sloop naar de badkamer en schrok me te pletter. Ik had dus niet gehoord dat Jan eruit was gegaan en die zat op de wc. Tja dan ben je echt wakker dus dan maar wat ontbijt tv. Om 10 over 7 kwam Ingrid Sabrina brengen want ze ging Theresa oversteken. Het is zo´n groot geluk Sabrina in bed bij ons , ze geniet nu van alles en praat op haar manier honderd uit. Dan kwam Ingrid en ze zwaaide naar Ingrid en gaf een kushandje zo van u kunt gaan. Maar toen Ingrid vroeg kom je bij Mama wilde ze toch wel. Dan opgestaan en aan de koffie met Ingrid. Sabrina had een muisje in haar schoen en ze maakte smak geluiden en wees naar het muisje want ze wilde hem eten. Na de koffie snel gaan douchen en aankleden. Ingrid had een afspraak bij de ÖMTC en ging met Sabrina naar Schladming.
Els we rijden minimaal 2 uur naar Graz, het ligt ook vaak aan zijn de tunnels open en zo. Daarom gaan we bv niet naar de intocht van Sinterklaas kijken want daar vind ik het toch te ver rijden voor. Sinds een jaar vliegt de KLM op Graz en hebben we een Flixbusverbinding van Graz die zelfs in Gröbming sinds kort stopt . Maar als je zo heen en weer moet is het met eigen auto toch sneller. maar bv niet heel veel goedkoper omdat je tol voor de tunnel betaald dat is geloof ik 9 Euro en dat dus maal 2 al 18 Euro, je benzinegeld en je vignet en je kan meestal met de flix tussen de 7 en 10 euro pp reizen en dat dan wel ook maal 2 voor heen en weer. Het blijft een overweging en met eigen auto ben je vrij om te gaan. We willen denk ik nog wel even in Graz naar de kerstmarkt als het uitkomt. Theresa valt in de auto wel in slaap als we terug gaan. Ze moet tenslotte maandag weer naar school om 7.15-

Vandaag hoorde ik sinds lang dit nummer en het is al zeer zeer lang een vn mijn favorieten . En ja zulke vrienden heb ik.

When you're down in troubles
And you need some love and care
And nothing, nothing is going right
Close your eyes and think of me
And soon i will be there
To brighten up even your darkest night
You just call out my name
And you know wherever I am
I'll come running to see you again
Winter, spring, summer or fall
All you got to do is call
And I'll be there
Yes I will
You've got a friend
If the sky above you
Grows dark and full of clouds
And that old north wind begins to blow
Keep your head together
And call my name out loud
Soon you'll hear me knocking at your door
You just call out my name
And you know wherever I am
I'll come running to see you again
Winter, spring, summer or fall
All you have to do is call
And I'll be there
Ain't it…

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

zeker prachtige tekst zussie

els molenaar 2019-11-25 20:45:48

Ook 1 van mijn favorieten!!!

Annemarieke 2019-11-26 12:01:33
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.