We hebben de sneeuw weer overleeft .

Oostenrijk, Liezen

Vanmorgen was ik gelukkig voor de wekker wakker . Ik moest om 7 uur bij de fysio zijn. Het had niet meer gesneeuwd en we hadden ook geen bevroren ramen. Na de fysio bij de huisarts gaan zitten , je weet dat het dan nog zeker een uur duurt . Want als ze begint zijn het eerst al de mensen die komen prikken, recepen heel veel en andere papieren en daarna begint ze met het spreekuur maar we waren dan wel de eerste. We moesten Jan zijn bloeduitslagen bespreken en wat daar uit gekomen is was wel even een schok. Jan had altijd een normaal ijzer gehalte en die is nog nooit laag geweest maar nu totaal in de kelder. Het wijst op een bloeding ergens in zijn lichaam met grote waarschijnlijkheid darmen of blaas. Dus nu een paar dagen de ontlasting op zo´n testding en de laatste dag ook zijn urine opvangen en wegbrengen. Hij moet de 22e naar de internist en als het slechter gaat voor die tijd eerder bellen. Die wilde eigenlijk al maanden geleden een darmspiegeling maar dat gaat niet en nog steeds niet door de medicijnen die Jan gebruikt.
Ik was voor mijn schouder bij haar want de fysio therapeute zei me dat er een mrt gemaakt moet worden omdat ze denkt dat er iets mis is . Dus ze heeft opnieuw een verwijzing voor de Orthopeed uitgeschreven. Die kan zonder meer een mrt aanvragen anders moet je dat allemaal via de Krankenkasse laten bewilligen.
Dus langs de apotheek en dan naar huis waar we om 10 uur aankwamen.
Eerst aan de koffie en Ingrid kwam ook met Sabrina. De laatste wilde Bumba kijken. De afspraak voor Jan geregeld . Jan ging de jongens ophalen en ik het eten ondertussen maken. Theresa kwam ook boven , Oma ik lust niet wat Mama gekookt heeft (tegen Mama zei ze ik heb geen trek) Ik had voor de jongens een Pizza en ik zei tegen haar je kan een puntje krijgen en verder alleen als de jongens niet meer willen en je mag ook smeerpropjes eten die ik als toetje had gemaakt. Aron keek met een vies gezicht naar de smeerpropjes en ik sned een stukje af en zei probeer maar. Dan ruikt hij er aan en moet het niet en dan moet hij ook nog zijn handen wassen. Dus ik vraag aan Akos wil je ook proeven en die liet met een smile zien dat hij er al eentje bijna op had. Er bleef genoeg Pizza over dus Theresa kon ook genoeg eten.
Theresa met de koptelefoon op aan de Squla dit keer Engels. Aron moest zijn huiswerk maken en daar had Theresa eerst naar staan kijken en hij had rekenen en Theresa is verder met rekenen. Hij had iets van taal bij zich en Jan zei me later die maffe Theresa las zo voor wat er stond. Dat Engels gaat ook heel goed. Ik moest nog de Orthopeed bellen en de assistente (ik geloof zijn vrouw) zei me kom gelijk maar om 4 uur. Dus nadat de jongens gehaald waren zijn we gelijk in de auto gestegen.
Het was een donkere sombere dag maar om 3 uur toen we weggingen brak de zon door en het werd steeds mooier naarmate we Liezen naderden. Ik was vrijwel gelijk aan de beurt 5 minuten later weer buiten met de papieren en de aanvraag voor de MRT. Helaas was het Röntgencentrum al dicht dus morgen bellen voor een afspraak.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.