SNEEUWWWWWWWWWWWW

Oostenrijk, Gröbming

Het was lekker warm vannacht met Theresa tussen ons in . Die is net een kacheltje en we hadden het gisteren al koud met die sneeuwverwachting. Vanmorgen dus alles wit en het is nu middag en het sneeuwt nog steeds en nu ook nog wind erbij.
ze bleef lekker in bed tv kijken daar was het weer ook wel naar. Papa kwam met Sabrina koffie drinken en Sabrina viel zo wat in slaap dus is hij weer gegaan. We hadden naar kaya Yanar zitten kijken en omdat we dat op Netflix doen kan ik het met ondertiteling goed volgen want mijn gehoor is slecht en het gaat meestal erg snel dat duurt het lang om het te begrijpen en mis ik veel. Dat heb ik zelfs als het in het Nederlands is. Het was zijn show uit Zurich en die gaat over de Zwitsers. De show heet Reiz der Schweiz. Hij is van Turkse afkomst maar Duitser en schijnt in Zwitserland te wonen omdat hij een Zwitserse vrouw heeft. Je kon mij bij sommige stukken wegdragen. Gewoon omdat ik het voor me zie. Vooral de Yogastudio en zijn eerste keer skien .
Net gegeten de restanten van gisteren. Theresa haar Grillhendl . Nu is Sabrina er ook en die speelt op de grond . Ze probeert nu op de schommelstoel te klimmen. En omdat het niet lukt is ze nu bezig of ze zich omhoog kan krijgen aan de bank. Jannick vertelde dat ze vandaag voor het eerst de deur geopend kreeg . Als de deur op een kier stond kon ze er niet uit omdat ze zelf achter de deur bleef zitten nu gaat ze eraan voorbij en trekt de deur achter haar aan open. Ze is best gevaarlijk onderweg nu .Ze kruipt niet zoals een normaal kind maar zet met 2 voeten af en springt zo op handen en voeten naar voren en dat gaat snel. Ze zou nog steeds verhongeren en verdorsten want ze kan nog steeds niet iets zelf eten of drinken omdat ze dat niet pakken kan of naar haar mond brengen.
Om half 5 kwam Ingrid thersa ophalen , dat vond Theresa niet leuk. Helaas pindakaas zeggen we dan. Het is nu een natte sneeuw of sneeuwregen maar het koelt alweer af was net 3 graden.
Weekend weer voorbij.
https://youtu.be/eFEdBRAOZbI
https://youtu.be/VQbmt1IPI_8
https://youtu.be/QQUbtBLkcVA
https://youtu.be/a37oAPea6xI


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.