Warm en zonnig

Oostenrijk, Kleinsölk

10 mei
wat een prachtig warme en zonnige dag. Ik kon vanmorgen al heerlijk in de zon en ook lekker blijven zitten om koffie te drinken. Middageten buiten het kan niet op.
Dan met Jan meegegaan die moest in Stainach maar heel kort werken en dan naar Liezen. Dus heerlijk gewandeld in Stainach tot Jan klaar was en dan mee gereden naar Liezen. Dan ook weer mee terug. We konden ook avondeten buiten.
Jannick komt niet thuis want die heeft nachtdienst. Hij was vandaag ook weer naar school gegaan.Later belde hij dat hij weer hele dikke ogen en neus verstopt en zich ziek voelde was hij langs de dienstarts gegaan heeft hij een allergische reactie waarschijnlijk op pollen. Hij had nog niet eerder last maar dat kan had de arts gezegd, hij heeft nu pillen.
De boeren hebben het zwaar, het gras wil niet groeien, het hooi is op en om een of andere reden eten de koeien meer. In de omgeving hebben alle boeren het zelfde probleem. Hannes moest hooi gaan kopen en dat kostte hem 1000 euro en het is al de 2e keer dat hij moest gaan kopen. Te weinig regen. Ik zou toch niet graag in hun schoenen staan, hard werken lange dagen en een hongerloon.

Randy ik las net op je facebook dat er iemand bij je voor de deur zichzelf in brand heeft gestoken. Dat is toch niet te geloven, je leest zulke dingen in de krant maar verwacht het niet bij je zelf voor de deur. Is het goed afgelopen? Heb je er wat van meegekregen? Moet er niet aandenken.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.