Nog niet fit

Oostenrijk, Gröbming

Montag 13.April
Jannick kwam Theresa brengen, ik even douchen dan ontbijten dan Jan aan de beurt die gelijk een ontbijtje voor Theresa maakte.
Jannick had gelijk een stroopwafel uit het doosje genomen en na de eerste hap met hmmmmmmm lekker vroeg hij wie heeft deze zelfgemaakt??? Volgens hem ook de allerlekkerste Danuta.
Dan belde Jannick dat de A1 monteur met 10 minuten er zou zijn en dat was hij. De nieuwe internet aansluiting lijkt te functioneren. Het kastje staat bij Jannick maar ik heb boven probleemloos internet. Ik kan ook weer uitzending gemist kijken dus het is ook veel sneller. Nou maar hopen dat het zo blijft.
Even later weer de telefoon en Jannick melde dat de Begutachter voor de deur stond voor Jan om naar de auto te kijken voor de verzekering. Het is nu half 11 en het gevoel of er al een dag op zit.
We eten vanmiddag maar Kartoffelstrüdel met Gurkensalat. Voor Theresa heb ik een bevroren Danoontje als toetje.
Net gegeten en ik ben rwee doodmoe lijkt of ik de volgende aanval heb, ik zweet weer en ben maar even gaan liggen. Theresa heb ik ook in bed gestopt dus het moet even kunnen

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.