Laatste voorbereidingen

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen rondom 8 wakker en nog wat liggen met tv en dan eruit. Alle ochtenddingen en dan wachten tot Jan klaar is. Beneden hebben we het afgemaakt , Dan heb ik nat afgenomen en de vloer zuigen en dweilen. Klaar is Nicolette- Aangezien we beiden niet weten hoe dat bed uitgeklapt moet worden kan ik pas verder als Jannick dat voor ons gedaan heeft. Dan aan de koffie en Jan is nu op zijn manier bij ons aan het stofzuigen maar hij doet alleen wat hij kan zien en haalt niets van zijn plaats. Maar hij is bezig dat is al heel wat. Ik probeer te bedenken wat ik nog moet hebben en het zijn echt vers dingen voor het laatste moment brood, groente en fruit.
De deurbel ik naar beneden , de standen van de elketriciteit opmeten. Dan weer naar boven en van dat even met de deur open brrrrrrrrrrr koud. We hebben echt koude temperaturen en het wordt pas beter als de zon wat langer schijnt maar het blijft rondom 0 met in de nacht tussen minus 13 en minus 18. De was machine aangezet en in de droger daarna gedaan. Langzaam aan wordt het wat. Een huisje open gemaakt en een Rituals of karma body scrub. Het is gewoon jammer dat het al bijna ten einde is.
Middageten gemaakt en een nieuw recept met de Mangold geprobeerd . Ik vond het erg lekker, in wat chili/knoflookolie knoflook en ui geroerbakt en dan de Mangold en de gesneden tomaten blokjes erbij. peper en zout uit de molen en even een paar minuten smoren. Daarbij war friet en een varkensmedaillon. Na het eten even naar de nieuwe Eurospar in Aich. Er is een stuk aangebouwd en verder omgebouwd.. Een mooie winkel geworden met nog meer artikelen.
Thuisgekomen was het buiten een melkbad. Jan droeg een doos met melk waar de melk aan alle kanten uit liep. Een pak melk kapot gestoten. De melk kon je niet meer opruimen het bevroor ter plekke. Verder niet veel meer gedaan.
Nog een paar kaartjes bij de Post .

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Ja, terwijl de jouwe bijna is afgelopen moet de mijne nog beginnen. Hij zou vandaag komen maar dat is weer uitgesteld naar morgen. Eurospar in Aigen? Is die nu groter dan..?

Annemarieke 2021-12-22 22:42:17
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.