Op het balkon ontbeten

Oostenrijk, Kleinsölk

Freitag 14.März
Vanmorgen voor het eerst op het balkon ontbeten, het was heerlijk in de zon en uit de wind. Ingrid kwam ook met Theresa en Theresa was helemaal blij dat ze op het balkon mocht spelen. Ze ging haar loopauto halen en die moest ook op het balkon.
Ze deed gek rolde over het grastapijt en ging stampen en kruipen. Er was buiten een hoop te zien en ze is dol op de tractoren. Die reden af en aan want ze zijn de bergen grond die van het uitgraven zijn van voor de bouw aan het wegrijden.
Er kwam toch wat wind opzetten en ze moest haar mutsje op houden maar dat wilde ze niet dus ze moest naar binnen. Dat vond ze niet leuk. Pas toen ze haar muts weer op deed mocht ze naar buiten. Even later het zelfde verhaal en toen moest ze binnen blijven.
Jan was alleen in Schladming gaan werken en gaat dan morgen weer naar Irdning.
Ze geven sneeuwval op voor zondag tot zeer laag maar ja met hoge temperaturen zal het toch niet heftig zijn lijkt me. Er wordt dan ook geen vorst meer opgegeven. Na het weekend wordt het weer mooi weer.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.