beetje sneeuw

Oostenrijk, Gröbming

Donnerstag 5.März
Het had gesneeuwd vannacht en het sneeuwt af en toe nog een beetje, ondertussen piept ook af en toe een zonnetje te voorschijn.
Theresa kwam want Ingrid moest weer naar de huisarts en ze krijgt nu antibiotica. Jan wilde niet naar de huisarts zoals altijd eigenwijs.
Net eerst even snel mijn testje gemaakt en het ging weer iets beter dan gisteren 50% 100% en 50% Ik merk dat ik niet moet nadenken maar gewoon het eerste wat ik denk moet nemen. Dan had in ieder geval het eerste testje ook 100% geweest.
Ben niet geheel ontevreden, maar het is eigenlijk gek dat als een vis in het aquarium zwemt het 3e en als hij in de grot zwemt 4e naamval is. Bij de een zwemt hij rondjes en bij de ander is er dus beweging want hij kan naar buiten. Snappen jullie het nog?? De haaien zwemmen rondjes. Controlevraag: waar zwemmen zij? 3e naamval omdat er geen verandering plaats vindt. 
Vergelijk: Die Haie schwimmen in die unterirdische Grotte. (Vanuit de open zee zwemmen ze in de spelonk/grot). Waarheen zwemmen zij? Hier dus 4e naamval.
Nou daar heb ik nou problemen mee.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.