Geen regen vandaag

Oostenrijk, Gröbming

Slechte nacht gehad dan word ik wakker omdat mijn maaginhoud omhoog komt en ik zowat stik omdat het in mijn luchtwegen komt. Dat is behalve benauwd ook pijnlijk en ik blijf urenlang hoesten. Daarbij heb ik Jan verschillende keren moeten porren en vragen of hij op zijn zij gaat liggen en dan reageert hij zeer agressief. Dus vanmorgen was ik gebroken moe en hoofdpijn en nog steeds kriebelhoest. Ik vroeg dan ook waarom hij zo boos wordt als hij moet omdraaien en ja hoor gelijk weer agressief en hoor je jezelf snurken en ik nee. Maar heb je gemerkt dat ik de hele nacht ziek was?? en in de badkamer was?? en ik het benauwd had en hij nee dus het snurken van mij zal ook wel meegevallen zijn.
Het weer is nog steeds zwaar bewolkt en nu wel wat fris met 13 graden.
Ria en Dennis beide bedankt , ik heb gehoord dat jullie beide info verstrekt hebben aan de hr. de Graaf. Die daar zeer blij mee was.
Na een rondje opruimen want er blijft wel eens wat liggen als ik steeds weg ben en Jan ging stofzuigen voordat ik ook maar een beetje opgeruimd had en gestofd had. Dus hij was klaar en ik met de bezem achter hem aan en zei hem kijk hoe nutteloos dat stofzuigen is doe het gewoon later als ik klaar ben. Dus weer boos. Ik heb liever dat hij de dingen laat dan zo. Want dan is het 2x werk. Maar momenteel weer geen land met hem te bezeilen. Dat maakt dat ik ook niet meer aardig kan zijn want de stress factor is ook bij mij hoog.
Vanmorgen eerst maar weer eens zijn papieren geordend en in de map gedaan , die map is hier erg belangrijk want dan kan elke arts in een oogopslag zien wat er is onderzocht wat de uitslag is en zo en voorkom je dat alles nog een keer gebeurd. Jan kommert zich absoluut niet om deze dingen en een beetje meer belangstelling in zijn eigen zaken zouden wel beter zijn want als mij wat overkomt heeft hij geen flauw idee van wat dan ook.
Ik kan hem niet motiveren voor wat dan ook en hij kan echt wel hier en daar helpen of bijspringen maar dat doet hij niet en als er veel blijft liggen kijk ik ook tegen een horde op. Eigenlijk mag hij ontzettend dankbaar zijn dat het hem zo goed gaat en hij nog veel perspectieven heeft. Ik ben er in ieder geval dankbaar voor.
Het eten is grotendeels al klaar dat scheelt weer tijd.
We gaan even naar de apotheek en naar de Spar en nemen gelijk op de terugweg Theresa mee. We kwamen van de Kiga naar buiten en toen gingen de alarmen af. Geen idee wat het geweest is misschien vals alarm. Thuis vonden we weer een pakje voor de deur. Dan is Ingrid dus gewoon thuis en ze bellen dus gewoon niet aan. Dan zijn we gaan eten .
Dan ben ik bezig geweest met een fotoalbum. Omdat ze het formaat veranderd hebben kon ik niet gewoon de vorige opnieuw bestellen maar moest ik helaas 2 bladzijden weghalen. Ik kon gezien de kosten niet meerdere exemplaren tegelijk bestellen . Ik kon wel op de gelijke manier eentje krijgen maar dan wel 60 Euro meer betalen. Dus de keuze om 2 paginas minder was snel gemaakt. Ik heb er nu wel 2 gelijk besteld voordat ze het weer veranderen. Dus ik ben een flinke poos bezig geweest maar toch uiteindelijk gelukt. Begonnen aan de volgende doos en er zit alweer wat in. Ben benieuwd of ik deze vol krijg. Geen idee hoeveel materiaal er nog gedaan moet worden. Nog niets gehoord of de doos die ik verstuurd heb al is aangekomen.
Ingrid kwam vragen of ik nog mee wilde naar het zwembad maar Jannick gaat ook mee dus ik dacht dan blijft oma vandaag maar thuis.
Zo is de dag ook weer omgekomen en hopelijk voel ik me morgen beter.






Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.