Rugpijn

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen heb ik uitgeslapen , dat had ik ook wel nodig. Jan is eruit gegaan om de kinderen weg te brengen. De rest had Meli gedaan. Ik ben om 9 uur opgestaan nadat ik een uurtje sport gekeken had. Na het ontbijt nog een poosje op NLZiet de Olympische spelen gekeken. Van alles en nog wat gedaan. Ergtens rondom 11 kwam Ingrid de bagage van de kinderen af halen. en een pizza gemaakt van de restanten die ik in de koelkast gevonden had. Die smaakte ons uitstekend. . Nog eeen stuk over voor vanavond. Vandaag prachtig mooi weer en zeer zonnig. Pas in de middag betrok het steeds meer. Jan het huisje sneeuwvrij gemaakt. Theresa had zeker een super skitraining op de Ritisberg. Nieuwe sneeuw en mooi weer.
Ik heb rugpijn. ik denk dat het gekomen is door de nacht bij Sabrina slapen. Maar het kan evengoed van wat anders gekomen zijn. Ik kan niet op en neer. Het zit heel laag in mijn rug en daar zitten mijn slechte wervels. Ik ben met pijnstillers vroeg mijn bed ingegaan.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.