Vrijdag de 13e.

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Voor sommige mensen een horror dag, maar het valt bij ons wel mee.
De bezorger van een pakjesfirma dacht de korste route te nemen en ipv dat hij iets verder de weg nam dacht hij over de loipe te kunnen. Het was gewoon overdag en er staan palen langs de weg. Had hij nog geluk ook want de loipetrekker kwam voorbij en die heeft hem met een kabel weer de weg opgetrokken. Bob is dus niet de enige die over de loipe wil gaan, had Bob nog het excuus dat het donker was en het daar erg moeilijk te zien is.
Vanmiddag weer gaan sporten en gelijk zijn de foto’s gemaakt in de sportschool voor de reclamecampagne van Injoy. Wat inkopen gedaan en weer terug naar huis. Het is soms zo moeilijk om aan zaken te komen die we in Nederland gewoon kunnen kopen. Zoals textiellijm. Bij de bouwmarkt hebben ze een crea afdeling maar geen textiellijm.
Ik heb nu wel ergens lijm gevonden er staat op dat het ook voor stof is maar het is geen echte textiellijm. Ik ga het er maar mee proberen om er de badges mee te lijmen en of het dan houdt in de was. Met opnaaien gaat het zo moeilijk en meestal ook niet zo erg netjes.
Ik heb nog even met Jannick gesproken toen hij onderweg was naar Italie. Hij heeft van mij een filmcamera gekregen en volgens zijn zeggen zal ik de reportage wel zien.

Het sneeuwt nog steeds dapper door en de Nederlanders die deze kant opkomen hoeven niet bang te zijn dat er geen sneeuw is.
Voor Jorran er wordt met smart op je gewacht bij Fit en Fun en als het Reini bevalt en jouw ook kan je volgend seizoen aan de slag als je wilt en kan (stage ?) Weet je al ongeveer hoelaat je bij ons aankomt? Kan je voor mij een paar mapjes gewoon houten tandenstokers meenemen bv van het kruidvat of zo? Ook die hebben ze hier nergens, ik heb nu een soort plastic met aan een kant borsteltjes maar die bevallen me niet.

Ik heb vandaag 3 pakketten verstuurd aan Björn,Nina en Olivia. Laat me even weten wanneer ze aangekomen zijn. Kirsten er komen ook nog fotoboeken bij jou aan, wil je ze voor mij bewaren?

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.