Heerlijke herfstdag

Oostenrijk, Gröbming

Met zon wakker worden en een blauwe lucht zien , de witte toppen gewoon geweldig. het werd in de zon een 18 graden maar de wind is fris nu er sneeuw op de bergen is.
Al snel de deur open zo lekker frisse lucht in huis. De katten waren helemaal blij.
Eten gemaakt en Ingrid en Theresa kwamen weer eten.Ik moest de resten opmaken dus een overheerlijke tomatenrijst gemaakt van verse tomaten, uien en wat rode paprika. Daarbij dolmadakias en biftekis, nog wat gesneden paprika en tomaten en de overheerlijke atjar van Marjanne. Marjanne als je dit leest Ingrid kon niet stoppen met eten van die atjar. Ze zei als je over hebt ...........................................
Van de tomatensaus die over was gelijk een tomatensoep voor morgen gemaakt.Lekker kletsen met Ingrid. Dan Jan de dakbodem op om het babybedje te zoeken dis je aan het bed schuift. Nog niet alles gevonden. Nog babyspeeltjes gezocht en gevonden langzaam nadert het einde. Dan gelijk weer al het tuinspeelgoed naar boven. Winter is coming.
Toen Jan naar zijn werk ging ik me af laten zetten bij de MEZ, dan naar de kapper en ik was gelijk aan de beurt en ook nog bij de kapster die ik wilde. ben weer helemaal blij met mijn hoofd. Ik had post bij me maar niet bij de post afgegeven, ook niet buiten in de bus . Onder het terug lopen dacht ik ok ik doe het bij de Renault op de brievenbus en je begrijpt het al kom thuis en wat zat er in mijn tas???????? DE POSTTTTT. Morgen herkansing.
Jan heeft net de restanten weg gewerkt van het middageten en zit nu de stickers los te pulken van de onderlaag zodat Theresa ze kan plakken. Ik had een hele stapel van stickers die in een boek moeten en nu is zij ze allemaal op papier aan het plakken en uitknippen, ze is er al heel lang zoet mee. Lekker fröbelen met materiaal dat niks gekost heeft en daarna gewoon in de kachel kan.Felicia is zoet met de wc rolletjes en zelfs Fiep moest er even mee spelen maar geneerde zich wel daarna. Jannick was vanmorgen om 4.15 weer weg.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.