Bijna lang weekend

Oostenrijk, Haus

Alles op mijn gemak vanmorgen, redelijk geslapen. Uiteindelijk nog een flinke poos bezig geweest vor ik de afspraken had gemaakt en eentje kan ik pas op de 23e voor bellen. Alleen al in de wachtrij hangen en dan na een poos ineens met de mededeling we kunnen u nog niet helpen bel later nog eens verbroke worden. Doe het of gelijk maar niet na heel lang dat de mensen aan de lijn hangen. Dat gebeurde 3x maar dan kon ik toch de afspraak maken. Voor de HNO kon ik een deal sluiten met de assistente, ik heb een afspraak voor mezelf en Jan kan pas na hele lange tijd omdat hij een nieuwe patient is. Dus ik vroeg haar kan hij op mijn afspraak neem ik wel een latere want voor mij is het alleen controle omdat ik een gehoorapparaat draag. Dus zei weet je wat kom gewoon allebei is het te druk maak je zelf een nieuwe en kan je man is er tijd dan kunnen jullie allebei. Dus 6 juni kan hij al.
Ik heb het voor elkaar gekregen dat Jan begin juli eerst de Mrt en Mra kan aen maken in Salzburg en een week later naar de Dopplerklinikum voor de Dopplerduplex. Dan heeft hij alles gehad als Bianca,Peter, Nina en Bo komen. Maar tot dan vreselijk druk met alle afspraken vooral omdat niets echt in de buurt is. Maar ik heb nu een papier van de Krankenkasse en kan ik de kilometers schrijven mits hij bij de artsen overal een stempel op het formulier zetten. Ik krijg dan een deel terug. Ik zag in mijn portemonnee een bonnetje van de apotheek en ik shit ik ben vergeten om mijn bestelde medicijnen af te halen dus zijn Jan en ik samen gaan lopen. Koud was het niet en het spetterde af en toe . De Bauernmarkt was er dus voor het middageten Roggekrapfen met Steierkas en voor mij ook Bohnenkraut erbij. Dus ik hoefde niet te koken.
Mijn was gedaan en dan een paar wassen voor Ingrid gedroogd. Tegen vieren met Jan even snel naar de Post en toen zag ik bij de Nkd dat er een uitverkooprek was. Dus heel snel even kijken en rits rits een paar dingen eruuit gepukt en betaald.en dan naar Haus waar Theresa karateles had. Het was kijkmiddag dus ook wij gingen kijken. Ze doet het zo goed . Het was in de middag best zonnig tussen de bewolking en het werd warm met 25 graden. Dus we hadden geen jas aan toen we naar de school gingen waar Theresa karate had. Zaten we daar ging het hozen. Dat hield niet op dus toen het afgelopen was rennend naar de auto. Dat deden Jan en ik niet slecht ook nog omhoog lopend want we haalden jongere moeders in. Nog snel bij de Billa in Haus boodschappen gedaan en dan naar huis,
Thuis gegeten en de kleding gepast allemaal goed. Ik had in september vorg jaar een trui gekocht en rood met zwart voor 20 euro, ze hadden toen in dezelfde stijl ook vesten en die hingen nu voor 4 euro . Ik heb er een nu in geel grijs gekocht omdat ik ook een t-shirt metals hoofdkleur geel gekocht heb. Dan een zomerjurkje en een zomershirt, Alles bij elkaar 16 euro. Dat was dus heel snel en goedkoop shoppen.
Al met al ben ik tevreden met de dag van vandaag.
Jan had een zoet broodje gegeten en eigenlijk was er voor vanavond iets bij de koffie dus ik zei hem nee ik denk niet dat je dat moet doen. En hij ik wil wel en ik nee heb je eigenlijk geprikt en hij weer nee. Dus ik liet hem eerst prikken en na 3 uur nog steeds een 225 wat veel te hoog is. Dus ik heb gezegd nee je eet niet . Je kan straks wel wat yoghurt eten. Dan mokt hij als een klein kind , als je niet meet weet je het niet dus heb je ook niets. Ik heb gewoon geen fut om hem constant achter zijn broek aan te zitten omdat hij zich anders dood vreet. Ingrid zei vanmorgen nog je ziet er moe uit en ja dat ben ik ook na 3 dagen zaken regelen voor Jan. *

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Leuke foto's van de karateles.

Annemarieke 2018-05-22 17:04:00
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.