super warm vandaag

Oostenrijk, Gröbming

Het is gelijk in de morgen al vrij warm en het werd dus gewoon heet. We hebben al zo lang warm weer maar elke dag bijna ergens noodweer- Volgens de berichten blijft dit want het komt door een bepaald weerfenomeen. Ik ben hoofdzakelijk binnen gebleven was me gewoon te.
Jan heeft het gras vanmiddag gemaaid want de maaier doet het weer. Waarschijnlijk heeft Inrid de verkeerde benzine getankt misschien uit gewoonte want zelf heeft ze diesel. Dus Jannick heeft hem leeg gemaakt en nieuwe benzine erin en hij doet het weer.
Ik had een rustig dagje nodig voor het weer weekend is. Als iemand in juni in Nederland een midweek of een weekend in een ingerichte tent wil bel me dan even want het is betaald en je kan er zo gebruik van maken. We zouden eigenlijk voor het huwelijk van Mike en Fermalia naar Nederland gaan. Dat hadden we allemaal afgezegd omdat Jan ziek werd. We willen wel in oktober gaan proberen naar Nederland te gaan. Het gaan Jan nu redelijk tot goed en zelfs zijn suiker en bloeddruk eindelijk aardig onder controle. Hij was vanmorgen voor de bloeduitslagen maar er was nog niets uit Graz binnen. Dan volgende week maar weer proberen. Ik geloof dat het buiten bezig zijn hem heel erg goed doet.
Ik heb in oktober nu iets in Zeeland gehuurd Roompot beachresort via Roan. Een luxe stacaravan en dat is luxe als je bij Roan huurt. Beddegoed en handdoeken inbegrepen , vaatwasmachine enz. Een vezekering erbij genomen dat als er toch iets is we kunnen annuleren. Theresa mag weer mee .Jannick en Ingrid willen ook graag mee maar nog afhankelijk van de baas van Jannick. Nina komt ook bij ons logeren daar verheugd Theresa zich helemaal op. Er is daar een overdekt zwembad dus we kunnen ook zwemmen.
Mijn rustig dagje was geslaagd morgen weer vroeg in de startblokken.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.