Super mooie zonnige dag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen was Theresa om half 7 wakker dus ze kon een half uurtje in bed tv kijken . Ze had gisteravond al geklaagd dat ze pijn onder haar voet had. Een rode bol onder grote teen die zeer gevoelig was. Vanmorgen begon ze gelijk weer en gekeken en nog steeds hetzelfde. Dus haar meegenomen naar onze huisarts ipv bij de Kiga afleveren. Ook de huisarts kan gen verklaring geven. Het enige is dat ze gisteren op blote voeten op de Kiga gym heeft gehad. We kunnen geen gaatje of zo vinden dan was het duidelijk ergens in gestaan. Ze heeft nu homeopathische tabletjes Traumeel. Proberen het een beetje te ontzien en wanneer het niet weggaat toch door een specialist laten bekijken.
Ze zit al braaf de hele morgen op de bank. We zaten om kwart voor 8 bij de huisarts waren kwart voor 8 weer buiten en ik moest om kwart voor 10 terug voor mijn Fango en elektrotherapie. Om 12 uur weer thuis. Eten gemaakt op het snelle dus bamisoepjes. Theresa had haar bakje met de komkommerstukjes al opgegeten. Die had ze anders mee naar de Kiga genomen.
Even de Ennstaler gelezen en in Hohentauern de eringen van het RK waren geweest- Ik las dat jij Danielle Fruhstorfer voor de 10 jaar bij het rode kruis geeerd werd met brons en jouw zoon Othmar is bevorderd tot Oberhelfer. Maar jullie staan niet op de foto toch??
Jan kreeg post van de Dopplerklinikum daar in staat dat hij 5 augustus wordt opgenomen voor zijn jaarcontrole. Ze maken dan oa een Angiographie. Tja dat plannen we dan maar in.
De operatie van Sabrina is een dag verzet het wordt nu woensdag de 27. jammer voor Jannick zijn verrassing voor Ingrids verjaardag want die is de 26. jarig en hij wilde haar die dag meenemen naar Bratislava . Dat moet dan ook een dagje later.
Theresa heeft zich de hele dag koest gehouden en haar voet gaat beter. De dag is weer om op naar de volgende.




Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.