Van tanden poetsen krijg je gaatjes

Oostenrijk, Gröbming

3.Oktober
Wouw zou best een dagje nu in Leiden willen zijn.
Hier was de ochtend frisjes met koude wind en donker en somber , in de middag klaarde het op zag het zelfs 18 graden worden en de eerste bergtoppen zijn nu wit van de eerste sneeuw. Er wordt meer verwacht en ook steeds lager, eerst was het tot 1300m toen tot 1000m en nu al een weerbericht gezien met tot op 600m. Alles is mogelijk We wachten gewoon af.
Vanmiddag hutspot met een gehaktbal gegeten dus het was snel klaar want dat had ik al gekookt. Ik was eigenlijk voor mijn doen laat uit bed, gewoon lekker wat tv kijken met Fiep en Felice erbij. Daar was het uitstekend weer voor.
We hadden geen krant vandaag vinden we balen even morgen afwachten.
Altijd in de morgen met een krantje bij een koppie koffie de dag beginnen.
De dag wel weer doorgekomen, Jan werken en Ingrid met Theresa naar de tandarts. Theresa kwam thuis gelijk naar boven en ik vroeg en hoe was het bij de tandarts? Nou 2 mini gaatjes en ik ohhhh hoe komt dat te veel zoetigheid gegeten? Nee hoor dat komt van het tanden poetsen. Tja
Nog een poos bezig geweest om de pc´s weer een beetje op orde te brengen , eentje heeft Jannick een poos gebruikt tot hij zijn nieuwe gekocht heeft. Moet veel updates en het wil niet zo want ik wilde de fotos op een stick zetten mar er zijn problemen die ik nog niet heb kunnen oplossen.
Ik wilde vorige week iets op internet kopen en met Sofort systeem betalen maar dat wilde niet werken. Vandaag wilde ik weer iets kopen en weer niet. Dus naar de bank want ik wilde weten waarom niet en of het moest worden vrij gegeven. De jongeman zei me dat alles in orde was en ik het gewoon kon gebruiken. Eventueel als het niet werkte kan ik donderdag voorbij komen maar kreeg geen afspraak. Dan heb ik ergwaan dus thuis gelijk weer proberen en ja hoor het werkte. Ik heb zo´n hekel aan dat soort praktijken. Maar goe ik heb het gekocht en betaald en nu maar weer afwachten. Sofort is net zo´n systeem als Ideal. Zeg dan dat er iets geblokt stond of zo en doe niet alsof ik te oud ben om normaal internet te bankieren.
Morgen komt Danielle voorbij helemaal gezellig.
.













Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.