Koud maar erg zonnig

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om 6 wakker en de kachel was aan en dat al lang want het was overal warm. Met die vorst is het in de nacht zo koud dat de kachel aanspringt. Nog steeds minus 12 temperaturen en het duurt lang ondanks de zon dat het boven 0 komt dan is het kort lekker maar het koelt ook weer zeer snel af-
Vandaag had mijn broertje Ruud jarig geweest , vergeten doen we hem niet.
Ik was net klaar met douchen toen Ingrid voorbij kwam met Sabrina voor de koffie. Ze liett Sabrina bij ons en ging snel boodschappen doen en ze bracht Krapfen mee. Toen ze naar beneden ging ben ik meegelopen want ze kon haar telefoon niet vinden . Beneden haar gebeld en we vonden de telefoon. Gebeurd mij ook regelmatig dan laat ik Jan bellen.
Jan opdracht gegeven om de autosleutel te gaan zoeken maar hij is niet echt ergens toe te montiveren. Bij alles wat ik opper dat kan niet. Ik krijg niet aan zijn verstand dat hij niet kan zeggen hoe het gegaan is want hij vergeet en soms wet hij nog wel van de dag ervoor en dan is dat zijn waarheid. Een nieuwe sleutel kost 150 Euro. Hij heeft nog 3 weken de tijd om het te vinden maar hij zoekt niet. Ook kwam ik bij de dealer er achter dat hij geen beurt aan de auto heeft laten doen. Ik vraag hem en dan zegt hij nee niet nodig. Nu heb ik 3 weken de tijd om de sleutel en de auto te laten doen en financieel niet echt het goede tijdstip. N et flinke ruzie gehad want ik zei hem dan gaan we morgen maar de slaapkamer overhoop halen, Daar heeft hij ook zijn ruimte waar hij een gigantische puinhoop van gemaakt heeft. Ik heb hem gezegd toen hij die hoek kreeg dat het opgeruimd en schoon moet blijven , het is tenslotte onze slaapkamer en ik ben zeer allergisch vooral tegen huisstofmijt. En het is echt een vuilnisbelt. Ik mag er niet aankomen maar kon het vandaag niet laten om alle papiertjes ,bloedprik dingen en lege zakjes weg te halen dan kwam er veel stof te voorschijn. Dat wil ik dus niet. Ik had een pedaalemmer vol met rotzooi. Maar hij weet zeker dat daar de sleutel niet is. Tja we moeten ergens beginnen.
In de middag kwamen Theresa en Zoe spelen met de playmobil dan gingen ze weer. Later werd Sabrina gebracht en ging Ingrid met Theresa en Zoe ook Belana ophalen en dan naar de Karate. Sanrina speelt heel lief met haar liedjesrobot. Ze blijft nog wel een poosje want het zal zeher tegen 7 worden voor Mama weer thuis komt.
Ik vandaag de ING gebeld en ik kan dus geen telefoonnummer wijzigen. Dus een probleem De poplossing de app op mijn oude telefoon met oude nummer zetten en dan een aanvraag sturen naar de alarmlijn en nieuwe codes en weet ik wat aanvragen dan krijg ik het toegezonden (hopelijk werkt de post mee) en dan kan ik op de nieuwe telefoon de app zetten en daarmee verder. Maar ze gaan er vanuit dat je dus 2 abos naast elkaar hebt lopen. Ik word dus gedwongen om met nummerbehoud door te gaan en daar dan voor te moeten betalen.Belachelijk.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Moet je voor nummer behoud betalen? Hoe lang heb jij jouw abo al? Als je een nieuw abonnement afsluit bij een nieuwe provider, regelen zij dan niet gewoon het nummer behoud? Zo gaat het hier wel.

Annemarieke 2020-01-25 22:35:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.