Gaat een beetje langer duren dan ik dacht

Oostenrijk, Gröbming

Freitag 24.März
Zo een hele slechte nacht gehad, ik werd om half 3 ergens wakken van en kon niet meer slapen, rondom half 4 toch weer weggezakt en werd ik wakker van Jannick die ik hoorde klossen met zijn zware schoenen en de buitendeur. Het was 5 uur en daarna lukte het gewoon niet meer. Dus voel me een wrak. Nadat Jan er ook uit was gekomen het bed afgehaald doe ik normaal in het weekend maar nu toch alles eruit moet dan maar gelijk alles. Ik had gepland dat als we terug zouden komen de voorjaarsschoonmaak zou beginnen. Maar nu dan ook maar gelijk de matrasbeschermers en de matrashoezen in de was gedaan, kussens , dekbedden enz. Ik kan Jan niet helpen en zo het gevoel dat ik toch nog wat nuttigs doe. De winterdekbedhoezen gaan de kast in en de katoenen komen er weer op. Dus een beetje voorjaarsschoonmaak is begonnen. De expiditeur heeft gebeld dat hij rondom half 12 de kasten komt afleveren. Ingrid heeft vanmorgen al een berg karton weg gebracht. Het weer werkt helemaal mee aan de lente gevoelens, wel bewolkt maar warm en af en toe de zon. De vogels fluiten of hun leven er van af hangt. De katten zijn helemaal in de war zijn een beetje hun huis kwijt want overal staat wat en ligt er wat. Ik wil graag de slaapkamer klaar hebben voor we weg gaan. Dan heb ik weer iets om naar uit te kijken als we weg zijn.
Gisteravond nog zitten appen met Jordy, is bijna jarig en bijna 24. Hij schreef waar hij het allemaal ging vieren dus maar geeindigd met dat hij een feestneus is.
Jan had met Dennis zitten kleppen. Onze dagen zijn dus best gevuld.
Het middageten heb ik ook al klaar, lekker andijviestamppot met spekjes en voor de luxe een karbonade erbij. Voor je werkende mannen moet je tevreden houden.
Het in elkaar zetten gaat niet zo soepeltjes en zeker niet snel. Moet wel vandaag klaar het bed anders kunnen we niet slapen. Of we moeten op de bank slapen. Morgen ook niet veel tijd ik wil al vroeg bij de kapper zijn, dan de doop van Sabrina en het eten daarna in Landhaus Georg. Dan blijft er niet veel tijd meer over.
Nou het gaat allemaal wat langer duren dan ik gedacht had. Nu blijkt dat het kasthoofdeinde deel aan de muur vast gezet moet worden maar die hebben we niet . We hadden juist deze uitgezocht omdat het dan een soort scheiding is. Het beddeel zit in elkaar maar Jan moet het weer los halen want hij had voor het matras op een lagere stand gemoeten nu schuiven de matrassen eraf. Dus ik zeg hem die staat op de verkeerde stand zegt hij er is er maar een. Nou nee want er stond bij dat het op meerdere kon. Dus ik kijk en inderdaad er zijn een stukje lager nog een rij gaatjes. Dan is hij zeer geirriteerd en zegt dan doe ik dat vanavond wel. Kan ik dus de bedden niet op maken.Als ik het van tevoren zeg wordt hij kwaad want hij weet alles zelf en als je niets zegt is hij boos als je zegt dat het niet goed is is hij ook boos. Dan moeten de laden nog in elkaar en er in en het kastdeel moet nog. Dan staan er buiten beneden 13 pakketten kasten die nog omhoog moeten. Nee we worden er niet blij van. Mijn laaste was zit in de wasmachine een deel van de matrashoezen hangen nog buiten en de rest zit nog in de droger dus voor mij gaat het opschieten. Ik geloof dat hij nu toch weer bezig is. Maar even uit de buurt blijven.
Hij moet zo toch ook weer naar zijn werk normaal had hij het dan naar de zaterdag geschoven maar dat gaat nu ook niet.



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.