Weer mooi weer en droog

Oostenrijk, Gröbming

Soms verrassende ontwikkelingen. Ik ben lid van wereldvrouwen en heb daar via een contact een leuk aanbod en wij hebben gezegd dat we het wel willen gaan doen. Dus als alles door gaat gaan Jan en ik voor 2 maanden naar Spanje van af ongeveer 17 december tot 23 februari. We zouden kunnen vliegen want er is een auto maar we denken eraan om gewoon zelf te gaan rijden met meerdere overnachtingen dan kunnen we meer meenemen . Maar we kunnen nog veranderen van idee als het doorgaat. We gaan op een huis passen van een oudere dame die naar haar kinderen in Amerika gaat en haar hond niet mee kan nemen en dan ook graag oppas op haar huis heeft. We zijn al uitgenodigd om in de vereniging daar van Nederlanders te komen als we er zijn. Omgeving Taragona is het. We hebben het via een vriendin van haar. Ons even los maken uit het leven hier. (wat ook niet meevalt om te doen)
Dus nu hopen dat het doorgaat, in ieder geval al een leuk gesprek gehad met de dame die al 78 is.
Ik heb nog steeds behoorlijk last van het bovenste deel van mijn luchtweg.
Voor Annemarieke en Lex een spannende dag want hun zoon Dewi graat trouwen met Inez , uit ervaring weten we hoe spannend .In ieder geval een fijne dag en al het geluk van de wereld voor Dewi en Inez.
Zo helemaal klaar om naar de film te gaan ben nieuwsgierig niet zo het genre van Jan dus ik ga alleen.

.In Anwesenheit von Terese Schulmeister: UNGEHORSAM
Eine Montage aus Zeitsprüngen führt immer tiefer in die emotionale Welt der Protagonistin.
Ungehorsam erzählt vom Verlust von Illusionen und Utopien. Aufgewachsen in einer Wiener Familie, die von der temperamentvollen Dominanz und der öffentlichen Bekanntheit des Vaters als Chefredakteur der ‚Presse‘ geprägt ist wie auch vom rätselhaftem Kummer der Mutter, die sich für Mann und Kinder verausgabt, sucht Terese nach einem anderen Leben und schließt sich der Kommune des Aktionskünstlers Otto Mühl an. Das zunächst so frei scheinende Liebes- und Lebensexperiment scheitert jedoch zunehmend.
Ik laat morgen wel horen hoe ik het gevonden heb.

Ik had Trixi een berichtje gestuurd of Dominik wat eerder kan komen want het is morgen een grote SPÖ Wandertag in Öblarn met allerlei leuke activiteiten, Belde ze me dat hij niet wil en dat ze hem dan wel mee neemt naar haar werk en hoeveel kilometer het wel niet was. Nou niet veel 2, 3 of 6 km. De hele dag de tijd met eten en zo inbegrepen . Tja vooral stimuleren om niks te doen zou ik zeggen.

Verder een beetje down en tevens opgelucht ook daar morgen meer over.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Xxx

Annemarieke 2018-06-16 17:57:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.