Liezen

Oostenrijk, Liezen

15 september
Jannick was vandaag vrij van school , Jan en ik hadden gepland om naar Liezen te gaan.
Dus gingen we met zijn drieën naar Liezen. We gingen naar de Kika dat is een hele grote huisinrichtingswinkel. Er is momenteel grote uitverkoop en dan zijn er ook voor de klanten allemaal acties. Zo aten wij vandaag voor €2.90 warm p.p. grote snitzels en rijst en salade.
Ik heb vitragegordijnen voor de keuken gekocht met 50% korting.
Jannick had nog huisschoenen nodig en die hebben we ook gevonden.
De afstanden zijn nogal groot en bijna overal kan je eten bij die grote warenhuizen.
Er zijn daar veel grote warenhuizen bij elkaar, op het gebied van woninginrichting,schoenen,sport,kleding.speelgoed, en uiteraard levensmiddelen zoals de Lidl,Hofer,Mercur,Plus,Adeg en groothandel Landmarkt. Bij de groothandel kan je ook als particulier kopen, je moet alleen veel van alles nemen. Het centrum van Liezen is daar vlak bij. Daar zitten de normale winkels, C&A, H&M,Expert enz.
Je bent dus met gemak een dag zoet als je inkopen moet doen. Ik denk dat wij nog moeten leren om goed in te kopen, we waren verwend met alles op loopafstand. Als je nu iets vergeet is het al gauw een probleem.
Thuisgekomen heb ik de keukenvitrage genaaid. Het ziet er gelijk bewoonder uit. Jannick is naar zijn vriend Franzl in Schladming, hij blijft daar ook eten en slapen.
We waren nog naar Ramsau gegaan om te kijken of er al post is maar ondanks dat de post op zaterdag 2 september op de bus gegaan is hebben we niets gekregen. Dat is balen want daar zitten ook onze rekeningen enz. in. Het gaat toch allemaal al moeilijk zonder internet
Wilde ik per girofoon dingen navragen ligt dat vanuit hier ook helemaal eruit. Ze hebben tegenwoordig een speciaal nummer die je vanuit het buitenland moet bellen maar ja als dat niet werkt heb je er weinig aan.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.