Alleen maar heet en zwemmen

Slovenië, Čatež ob Savi

Ik werd wakker om 8 uur en moest naar de toilet om de hoek bij Theresa gekeken en die was wakker en moest ook. Dan heel even kroelen en echt opstaan. Een snikhete dag.
Vanmorgen uiteraard zwemmen en Theresa kan al stukjes met alleen haar kurkje om zwemmen op zijn hondjes. Middageten en een poos uit de zon blijven tot we weer gingen zwemmen om half 4. Dan heeft ze tussendoor en erna gespeeld met het Italiaanse buurmeisje Martina. Ze verstaan elkeer niet maar spelen leuk met elkaar .Meisjesdingen, een speelgoed cameraatje om de beurt poseren en dansen en springen. In de loop van de middag kwamen steeds meer donkere wolken en wind maar nu om kwart voor 8 niets gekomen. Het maakt het wel aangenaam nu. Pas om half 7 avondeten gemaakt en daarna gegeten . Theresa is bedklaar en ligt nu een video te kijken. Tja echt veel doen we niet behalve genieten


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.