Wat heb ik nou weer?

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen wakker na een nacht draaien maar ik hoefde er niet meer uit. Ik was gisteravond flink misselijk en weer diarree. Maar vanmorgen was dat allemaal weer over maar mijn rechterhand zag er raar uit en deed behoorlijk pijn. Dus de huisarts gebeld en ik kon gelijk komen. De hand is gezwollen heeft een knalrode plek op de muis en mijn vingers doen erg pijn. Ik dacht het eerste aan trombose en de huisarts ook. Die stuurde mij door naar Schladming naar het ziekenhuis. Ondanks de enorme drukte van vooral Nederlandse toeristen was ik snel aan de beurt. Ik denk omdat ik eerst bij de huisarts was geweest. Ze weten het daar ook niet en hebben er koelgel opgedaan en gezegd als het maandag niet weg is moet ik terug komen en ook als ik andere verschijnselen krijg dan moet ik direct terug komen. Tja daar ben je lekker klaar mee. Ik heb wel medicatie tegen de pijn gekregen en ik was precies voor 12 bij de apotheek. Morgen moet ik dan een recept voor meer pillen bij de huisarts halen. Dus die vraag ik vanmiddag per mail kan ik het morgen gewoon halen. Hoop het eigenlijk niet nodig te hebben.
Je schaamt je dat je Nederlander bent , er waren er weer op het ziekenhuis die knap onbeschoft waren. Ze werden niet vlot genoeg geholpen en dat maakten ze ook luidkeels kenbaar. Het ware echt geen jonge lui maar dikke vijftigers. Juist door al die ongevallen is het aan de limiet werken daar. Tel daar de Corona bij dan is het voor de mensen hard werken.
Annemarieke mijn nieuwe coupe is alweer coupe windhoos. Door de storm en het eeuwige muts op.
Thuis gekomen eten gemaakt, bami en een gebakken eitje erbij. Samen gegetenen het was lekker. Ik had het koud dus de kachel aangemaakt. Het sneeuwt al de hele dag maar niet echt hard. Eind van de middag gaat het ook weer erg stormen. Onaangenaam weer.
Jan heeft net de houtvoorraad onder de kachel aanvuld dus we kunnen weer vooruit.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Heb je een kristesdoorn? Zoja kan het zijn dat je daar aan hebt gestoken. Dat kan ook deze reactie geven

Marjanne 2022-01-20 17:02:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.