De week weer begonnen

Oostenrijk, Gröbming

Zo gisteravond voelde ik mij niet lekker en sliep om kwart voor 10 al helaas om half 11 wakker met reflux. Dus boveneind hoger gedaan , Ik wilde weer slapen maar het ging niet zo erg buikpijn en ik bleef boeren zoveel lucht en dat werd steeds erger. Dan maar wat tv kijken maar het werd steeds erger. Dan kreeg ik diarree en winden dus ik bleef eruit gaan dat heeft geduurd tot half 5 en dan nog geslapen tot om half 7 de wekker afging. Theresa wakker gemaakt en Jan. Nadat Jan haar is gaan wegbrengen ben ik terug in bed gekropen geslapen tot half 10. Het gaat wel beter nu maar het voelt nog niet helemaal goed. Het was overduidelijk mijn Pancreas. Ik weet niet waar ik op gereageerd heb.
Dan heb ik eerst de PSN gebeld voor mijn afspraken en dat is nu geregeld. Dan een huisje open maken en ik had vandaag van Rituals of Samurai ice shower gel sport. Gisteren had ik mijn 3e kaarsje. Ken ik ook nog niet. Dan voorzichtig wat gegeten en een kop latte. Meestal kan ik na een aanval weer gewoon alles eten en drinken. Daardoor voel ik mij ook beter want ik was al een beetje aan het uitdrogen. Nu maar even voorzichtig aan want we moeten vanmiddag met Theresa naar Stainach naar de Rainbow. We hebben geen tijd om naar huis te gaan en het duurt 1 1/2 uur. Maar ik moet iets voor Jannick bij de Hofer daar halen. Dan kijken we daar wel hoe we onze tijd volmaken.
Jannick had al een afspraak staan om de andere kies eruit te halen en gisteren viel daar al een stuk vanaf. Dus maar goed dat hij die gelijk gemaakt heeft.
Theresa loopt alweer met een wakkeltand en ze wil hem graag hier kwijt raken , de tandenfee is hier vrijgeviger.
Eind van de middag zijn wemetTheresa naarStainach gereden, hebben haardaarafgezeten zijn zelf naar de Landena gegaam. Ondanks late tijdstip had iktoch nog goede oogst. Ze hadden Hüttepfanne zakjes voor20 ct en camembertkaasjes voor 30ct. en nog allerlei kant en klaar voor in de vriezer. Bergkassuppe, en nog een soort rundvleesgerecht die we gaan we gaan proberen. Ook hadden ze minicordonblue. De normale vind ik altijd veel te groot. Dus al met al een kar vol en niet te vergeten dat ze weer DE ijskoffie hadden., Dan naar de Hofer waar ik plastik voor het vacuumapparaat moest halen voor Jannick. Het was nu afgeprijst naar 9 Euro dus ook voor mezelf maar meegenomen. Normaal betalen we een 15 euro. Jannick gaat in het weekend zijn laatste grote hele kaas in stukken doen. Dan vacumeren zodat je het langer kan bewaren.
Dan hadden we nog tijd en zijn we bij de schoenhandel Reno gaan kijken en daar vond ik winterschoenen voor Sabrina maar dan moet ze wel haar nieuwe Schiene en zo hebben . Ze kunnen voor helemaal open en aan de zijkant ook nog extra een rits dus de hele voet is dan vrij. Maar ze moet dan wel zelf passen met de Schiene voor de maat. Dan nog bij de Tedi rondgekeken, toch nog wat gekocht, ze hadden wie wat waar cd´s en die kostte 55ct. Ik heb er 2 uitgezocht, eentje is voor de pasen want die gaat oa over Ostern en de andere is er een voor de wetenschappelijke interesses van Theresa. Dan was het tijd om richting Rainbow te gaan en we hadden een De ijskoffie mee genomen zodat we konden wachten en wat drinken. Dan kwam Theresa en zijn we naar huis terug gereden. Theresa ging gelijk naar Meli en Jannick, Jessi ging net weg. Zo is het hier tegenwoordig een komen en gaan en veel gezelligheid. Theresa moet eigenlijk dan donderdag voor 1 dag naar huis en dan komt ze vrijdag weer. Maar ze wil niet voor 1 dag naar huis. Ondertussen heb ik antwoord van Reza en ja hij geeft vrijdag weer Taekwondoles. Dus Theresa helemaal blij.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Voorzichtig met de Samurai! Zeker niet overal smeren... 😉

Annemarieke 2021-12-14 16:46:10
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.