Nog weken te gaan en het nu al zat

Oostenrijk, Gröbming

Freitag 27.Mai
Wel lekker bij het opstaan al 19 graden, maar dat het steeds warmer werd was geen pretje. Door de warmte zwelt mijn hand enorm en mijn vingers zijn net opgestopte worsten. Dat knelt dus enorm en ik kan de brace wel af en toe even losmaken zo dat de zwelling wat terug gaat maar niet afnemen. Minimaal 6 weken zo, ben al blij dat ik een brace heb en geen gips wat ik eigenlijk zou krijgen. Maar daar laat mijn huid van los .
ik zit mezelf in de weg en heb veel meer hulp nodig dan ik eerst dacht. De dag begon met douchen beneden en Jan mee om mij te helpen dus Theresa Oma waarom moet Opa mee en mag ik ook mee helpen. Ok kom ook maar mee gezellig Oma douchen. Zelfs afdrogen gaat niet met 1 hand , ik krijg de shampoo niet uit de fles enz.
Aankleden kan ik mezelf wel. Koken samen met Jan. Ik loop op instappers die kan ik zelf aan doen. Vlees kan ik niet snijden dus ook met eten hulp nodig. Probeer maar eens een nog niet geopende fles te openen dat lukt me dus niet . Zelfs het pak melk krijg ik de dop niet los. Dus van alles overal de dop een keer van los laten draaien.De autogordel krijg ik niet los of vast. Tja ik word wel steeds eenhandiger. Eind van de middag was ik ineens mijn haar spuugzat en dus snel kijken of ik bij de kapper terecht kon. Ja dat kon maar ze wilde niet alleen maar knippen moest wassen, knippen en doorföhnen . Kosten 35 euro voor wat inkorten. Ik vraag me af als ze bij de slager komer en 1 kilo varkensvlees willen of ze het dan normaal vinden dat je verplicht daarbij nog rundvlees moet kopen. Ook wilde ik geen mousse, geen haarlak , geen wenkbrauwen enz. Worden ze echt zickig. Dus ook bij de slager nog 100 gram worst, en 100 gram gehakt?? Ga niet uit ga straks gewoon naar bed en morgen ochtend onder de douche wat moet ik er dan mee? Afgezien ik mag toch zelf bepalen wat ik wel of niet wil werd wel even bijgezegd dat je het dan ook betalen moet ook al wil je het niet.
Weer een dag voorbij op naar morgen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Ik kan me er alles van voorstellen Ik wens je sterkte en dat die zes weken maar gauw voorbij gaan. Dan kun je nog lekker van de zomer genieten. 😔 👍❤

Danielle 2016-05-27 22:05:14
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.