Even terug

Oostenrijk, Schwendt

Dinsdag
Het is noodweer en het sneeuwt gigantisch , maar helaas Jannick moet werken en we moeten dus helemaall terug naar Ramsau.
Deden we er heen 1 uur en 45 minuten over nu ruim 3 1/2 uur. We waren gelukkig rond om 6 uur vertrokken en we dachten eerst dat we het zelfs niet zouden halen om op tijd te zijn .
Het was zo enorme chaos op de weg.
Aan het eind van de middag nadat we warm hadden gegeten zijn we terug gegaan, de ergste chaos was voorbij maar we reden toch nog ruim 2 uur.


Dinsdag 26 januari
We moeten vandaag terug naar Ramsau want mijn baas kan niet zonder me. Mijn moeder maakte me al om half 6 wakker want het is noodweer en het ziet er niet naar uit dat we het in 1 ½ uur rijden. Onderweg Reini gebeld want ik dacht dat we 10 uur niet zouden halen. Maar het lukte net aan. Na werktijd warm gegeten en weer terug naar Schwendt. Ik ben niet fit en enorm verkouden. Jannick

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.