Super mooie zonnige dag

Oostenrijk, Gröbming

Was vannacht wel koud een graad of 7 vorst. Maar de ochtend begon gelijk met zon en geen wind en het zag er geweldig uit. Jannick kwam om even na 7 om te zeggen dat hij vertrok, Ingrid was al sinds 5.45 weg dus ik maar douchen. Ondertussen had Jan Theresa gehaald die wakkker was geworden. Ik haar Jause gemaakt om mee naar de Kindergarten te nemen en Jan haar ontbijt. Dan haar aankleden en om 8 uur de deur uit. We zijn met de auto gegaan want het was nog een beetje fris.
De Kindergarten juf vertelde dat de oliebollen gelukt waren en dat haar famiie er van had genoten en er niets was overgbleven. Dus ik vroeg haar dit jaar weer??? en dat werd een volmondig JA.
Jan heeft het blad van de tafel gewisseld en ik ben er erg blij mee. Van alles en nog wat gedaan en het eten was snel klaar, restanten van gisteren en salade erbij.
Theresa zijn we wandelend gaan halen het was prachtig weer en ondertussen plus 7 graden en heerlijk om in de zon te lopen. De terug weg duurde wat langer want elke sneeuwhoop moet ze in lopen en elk hekje de sneeuw afvegen enz.
Ze had vanmorgen al goed ontbeten , ze had een deel van haar Jause gegeten, de muesli met yoghurt was op , en een stuk appel en een stuk brood met kaas. Dan heeft ze tussen de middag lekker gegeten. Gaat weer de goede kant op.
Ze heeft geplakt en geknipt en nu een dvd van Bumba kijken.
Ingrid werkt vandaag tot half 3 gaat dan eerst langs de vuilstort en komt dan naar huis.
Het trekt weer dicht en de zon is nu bij ons al weg. We wachten maar af wat er de komende dagen komt.
Jan ook zo weer naar zijn werk.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.