Gezellig drukke dag met een minuspunt

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen werd ik wakker omdat ik Jan hoorde. Die was opgestaan om Theresa weg te brengen. Ik ben ook maar opgestaan omdat Jan om half 10 een afspraak had bij de huisarts. Dan om 9 uur met Jan aan de wandel gegaan en we waren mooi op tijd aan de beurt dus dan nog langs de apotheek en hop naar huis. Op de Hauptplatz was een Adventmarkt en bij de Bauerstandl Roggekrapfen met Steierkas gegeten. En heerlijk gebak meegenomen. Thuis gekomen eerst aan de koffie en heb ik een van de twee gebakstukken gedeeld en bij de koffie. Heerlijk een soort Bienenstich maar dan met koffiesmaak en een heerlijk krokantlaagje schuim erop. De stukken zijn hier altijd zo groot dat we makkelijk kunnen delen. Nu heb ik nog een klassieke Bienenstich voor vanavond.
Bij Jan was alles goed dus hij kan weer een poos mee. Ook kan hij een van zijn medicamenten voor de helft afzetten.
Nu dus half 11 en aan de koffie met lekkers-
We wilden om kwart over 12 bij de NMS zijn want daar had Theresa met haar klas Adventviering. Ze willen uiteraard de NMS promoten . Het werd iets later dat ze naar buiten kwamen en ik kon Theresa meenemen, Anders had ze met haar klas naar school terug moeten lopen. En ze zou om 3 alweer het feestje van Christian hebben. Theresa vertelde in de auto dat Christian niet op school was maar ziek. Dus dat ze dacht dat het feestje niet door zou gaan. Dus ik zei haar dan zal ik wel een smsje van je moeder krijgen. Gelijk daarna ging de telefoon en het was Jannick. Ingrid had hem geschreven dat het feestje niet door zou gaan en hij had mij gebeld. Dus we hadden ineens vrije tijd. Theresa had geen huiswerk. Ik eten gemaakt en we hebben met Theresa gegeten, Daarna ging ze overgelukkig in de slaapkamer tv kijken. Eind van de middag heeft ze Taekwondo.
Ingrid was terug uit Wenen en kwam Sabrina brengen. Ze stond bijna te huilen maar ik kon het niet om haar binnen te vragen. De uitslagen van Sabrinas hoofd zijn heel slecht. Maar je merkt absoluut niets aan haar. Nu moeten ze de 15e weer naar Wenen en Jannick moet mee. Ingrid gaat een dag eerder weg en slaapt daar. Jannick kan het niet om met haar mee te gaan dus gaat zelf een dag later rijden. Jannick en ik zijn het eens geen operatie zolang Sabrina zo goed is. Ze kan nu zoveel en heeft een vrij normaal leven. Dan ga je toch geen risico aan dat ze weer bij nul uitkomt of geestelijk of nog erger gehandicapt dan nu. Opereren wanneer het niet anders kan.
Sabrina ging gelijk naar boven. Theresa was niet naar beneden gegaan . Die wil Mama niet zien. Binnen 10 minuten belde Ingrid voor Theresa en die stond nee te zwaaien maar ik vond dat ze wel moest telefoneren. Dat was 2 tellen en kwam ze binnen met volgende week nu het feestje van Christian. Sabrina heeft het niet leuk gehad zei ze.
Jannick kwam thuis en Theresa ging net dwarsfluit oefenen. Daarna ging Jan haar naar taekwondo brengen. Jannick nam Sabrina mee en Meli was ook thuisgekomen.
Jan en ik gingen om half 7 weer Theresa ophalen.
Reza kwam de loftrompet over Theresa afsteken. Ze is ongelooflijk getalenteerd, ze beweegt mooi en goed, ze is zeer gedisciplineerd en toont respect en super gemotiveerd. We moeten nu hout gaan kopen bij de Obi in Liezen. Het is een plank van 2 meter en 30 cm breed en fichtenholz. Dat moet dan in stukken gezaagd worden ze weten daar hoe en wat als ik zeg dat het voor taekwondo is.
Nu een rustige avond.



Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Wat mij wel opvalt is, dat als Jannick met Sabrina naar de artsen gaat, de artsen haar altijd heel positief zien, en dat als Ingrit met Sabrina naar de artsen gaat, de artsen het altijd heel negatief zien over Sabrina. En dat is vreemd

Christina 2022-11-26 03:17:17

Dat is mij ook opgevallen

Marjanne 2022-11-26 15:20:19

🤐

Annemarieke 2022-11-28 07:58:36
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.