nog steeds heet

Oostenrijk, Kleinsölk

17-6
Gisteren was het snikheet, poos buiten gezeten en boodschappen in Stainach gedaan.
Helaas begon het in de middag te betrekken en kregen we plensbui en onweer. Later knapte het weer op. Vandaag koeler en bewolkt maar warm genoeg om buiten te kunnen zitten. Ondanks dat ze erg slecht weer opgegeven hebben valt het tot nu toe mee. Hoop dat het zondag mooi weer is kunnen we naar Hauser Kaibling voor de Erlebnistag. Je kan dan gratis met de 8er Gondelbahn en de 4er Sesselbahn heen en weer. Er is dan Den ganzen Tag beschääääftigung, open dag am Hauser Kaibling met een kijkje achter de schermen, uiteraard Frühschoppen. De Schafsinn-rondweg wordt geopend. Geführte almwandeling enz.
Ook op de Breitlahnalm is er alm Auftriebfest, normaal wordt er feest gevierd als ze van de alm komen maar door de natuurramp van vorig jaar en het vele werk dat er verzet is door de mensen is het dus nu feest dat de koeien naar de alm kunnen.
Er is ook de 1e Sölktäler Rosentage in het Naturparkhaus Schloss Grosssölk. www.soelktaeler.at
Dus hopen op mooi weer want dan is alles leuker en gezelliger.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.