Sabrina nog niet naar huis.

Oostenrijk, Gröbming

Freitag 2,Dezember
Op tijd op het hele ochtend ritueel en Theresa op tijd in de Kiga gekregen.Zelf even bij de nieuw geopende Spar/LM en zo gaan kijken. Wat een prachtige winkel en groot en het assortiment is ook groter. Ook is er nu ook een soort koffie hoek geen idee of je er ook wat kan eten. De auto bleek toch een aardige beschadiging te hebben en Jannick zegt dat hij het op zijn huishoudverzekering kan verhalen. Dat hoop ik dan maar anders weer 400 Euro eigen risico.
Helaas mag Sabrina nog niet naar huis en gaan ze haar nu op medicijnen instellen.
In de avond en nacht is het nog te hevig en kan ze daardoor niet goed eten.
We wachten maar af er blijft ons niets anders over. Ze is ook nog op de IC dus we kunnen ook niet bezoeken want alleen papa en mama mogen dat.
Voor Theresa een enorme teleurstelling want die had zich al helemaal verheugd dat Mama thuis zou komen.
Wij hadden beneden al de houtkachel aangemaakt zodat het wat warmer zou worden en ik had opgeruimd en Jan gestofzuigd . Later belde Jannick dat hij naar huis kwam even eten en dan zou hij naar zijn werk gaan om de overdracht van zijn auto te doen. Eigenlijk zou hij vandaag ook een feestje hebben maar heeft hij naar volgende week verschoven. Dan zou hij naar het rode kruis gaan voor de skiopening. Onderweg naar huis belde hij mij en zei ik wil jouw mening, zal ik het rode kruis afbellen en me bezig houden met Theresa? Of te weinig nachtrust en herrie dus ik gaf als antwoord ik geloof dat je het zelf al weet. En ja hij ging afbellen. Na het eten heeft hij Theresa meegenomen naar zijn werk en ik hoor ze nu net thuis komen. Eind van de middag gaan we naar de Kinderkrampus.
Jannick heeft zo´n soort superskibril waar hij dan zijn telefoon inschuift en zit je midden in wat je af laat spelen. Dus hij vraagt me wil je ook even in de achtbaan? En ik ok dat wil ik wel proberen, maar niet verwacht dat het zo echt is je kan gewoon rond kijken in de ruimte waar je bent en je voelt de snelheid en de momenten dat je naar beneden duikt verschrikkelijk. Ik sloeg mijn handen voor mijn ogen in een reactie maar dat hielp me niet , zelf na enige minuten na het afzetten voelde ik mijn maag nog. Ik kreeg een klein cadeautje van Theresa en er zaten cadeaubonnen in en ik vroeg haar waar kan ik dan kopen met deze bonnen en zij ging vertellen van de snoepwinkel in Schladming. Dat klopte ook want daar hadden ze snoep gekocht en bonnen voor Oma. Lief en vast ook heel lekker want ze hebben er heel veel.
Dan kwamen Trixi en Dominik even heel gezellig.Dan tijd om naar de Kinderkrampus te gaan dat zou om 18 uur beginnen in het Kurpark. We waren met de auto en konden die bijna voor de deur kwijt. Het regende en de wind was soms nog heftig. Goed aangekleed dus niet zo veel last. Er was al 1 heel klein Krampusje maar Theresa vond hem eng dan moest de grote groep nog komen . Een groep van kinderkrampussen begeleid door enkele grote. Sinterklaas was er bij met een grote Krampus en een klein sinterklaasje. Trixi en Dominik kwamen en Dominik ging wel naar de Sinterklaas maar Theresa wilde niet omdat ze de grote Krampus eng vond. Er kwamen een aantal gezinnen die we kennen van de brandweer en de kinderen stonden binnen d e ring van de volwassenen dus helemaal veilig. Dan kwam de vader van het kleine Krampusje met hem en de kinderen gingen allemaal een handje geven , Theresa eerst niet maar met Oma samen wilde ze wel. Ze was helemaal blij. Dan wilde ze uit zichzelf ook naar de Niklas dus Jannick zei ga maar met Oma. Dus in de rij en ze kwam bij de Niklas en die vroeg haar wat ze wilde opzeggen of zingen. En ja hoor ze begon met wat ze op de Kiga geleerd heeft. Door de microfoon erg lief dan kreeg ze van de kleine Niklas mijn hele muts vol snoep en wilde ze zelf de grote Krampus een hand geven maar die zag haar niet. Ze hebben maar een heel klein beetje zicht en hij werd aangetikt door iemand van zijn groep die hem wees waar hij moest kijken en kreeg Theresa haar hand van hem. Het lachende blije voldane gezicht van haar , de enorme overwinning gewoon helemaal geweldig. Toen bleek dat Jannick het had gefilmd, na thuiskomst even gekeken erg leuk geworden. Dus hij heeft het ook naar Ingrid gestuurd.
Jan was niet meegegaan ook al was hij al van zijn werk thuis , hij vond het geen weer. Maar ik heb geen spijt dat ik ben meegegaan het was erg leuk. Een paar flinke petsen op mijn achterwerk gekregen of zoals Jannick zei moet je maar niet in de weg staan .
Na het optreden van Theresa zijn we ook gelijk weg gegaan.
Heb fotos van Bianca gekregen en er stond bij zoek de verschillen, ze had een foto van Jan, van Nina en van Bo gestuurd . Wij moesten er hard om lachen ze zijn echt familie van elkaar.
Zo waar is het geboortekaartje van Sabrina ook bij ons al aangekomen geen idee of Jannick hem ook al heeft want die had nog geen post gekeken.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.