Sabrina definitief Corona

Oostenrijk, Gröbming

Sabrina hebben ze 2 x positief getest en de 3e test is nu naar een lab in Graz. Ze is nu alleen licht verkouden, verder hebben we allemaal geen symptomen op Jan na die nu ook zeer verkouden is. Theresa is bij ons in huis, Ingrid met Sabrina beneden, Jannick op zijn kamer in Rottenmann in quarantaine. Verder afwachten tot de uitslag van het Lab komt en we horen verder alles via de BH . Alle die contact met Sabrina hadden dus ook de Kiga , de therapeuten, afgelopen nacht in een pension geslapen, het bedrijf waar de Schiene vandaan komt. Ze kan het niet van afgelopen weekend hebben dat is te kort en het weekend ervoor is ze niet meegeweest met Jannick. Ingrid was met
De andere 2 keren Quarantaine door het werk van Ingrid waren Verdachtsfälle en konden wij nog naar buiten maar nu is er een positieve dus zitten we allemaal gevangen. Ingrid was gisteravond bezig met de papieren invullen en nu wachten en bevelen opvolgen.
Ondertussen al door een arts van de BH gebeld en de officiele Quarantaineplicht gekregen. Meerr dan afwachten kunnen we niet.

Vanmorgen pas om 8 uur wakker en in ieder geval uitgerust. Jannick heeft ondertussen met teamviewer mijn pc voor Theresa klaar gemaakt zodat we contact met school hebben en ze haar huiswerk kan maken. Dat had ze wel beneden op de PC .
De telefoon staat roodgloeiend , ik blijf telefoneren. Ik was gisteren voor bloedonderzoek bij de huisarts. Officieel hoef ik hen nog niets te melden van de BH. Maar ze waren allemaal zeer dankbaar dat ik hen wel heb gebeld en afgesproken dat ik mij meld als er meer nieuws is. Volgens hen kunnen we vandaag nog de uitslag verwachten. Is het pos. dan moeten we allemaal worden getest.

Middageten gemaakt en met zijn drietjes gegeten. Theresa had Schnitzel en patat uitgezocht. Dus dat werd frietjes, appelmoes, Schnitzel met Preiselbeeren. Dat ging er vlotjes in bij haar. Dan belde Ingrid dat ze de zelfgemaakte hoestsiroop voor Theresa op de leuning van de stoel in het trappenhuis had gezet en het tasje met schoolboeken ernaast. Dus ik loop naar de stoel en shit dat doosje was eraf gevallen en dus stoel en grond onder de uienen honing. Jan het kussen eraf gehaald en ik de was aangezet.

Kwart over 3 kwam het bericht dat Sabrina definitief Corona heeft dus de rapen zijn gaar.

Ondertussen al flink aan de stok gehad met Jan omdat hij zich gewoon niet aan de veiligheidmaatstaven wil houden. Masker steeds af en eigenwijs zijn en waarom jullie niet nou wij hebben geen symptomen en jij wel. Ja maar jij kan ook besmet zijn en ja dat kan . Op dit moment hebben alleen Sabrina en Jan symptomen. Al contact gehad met huisarts en we moeten er achter aanzitten dat Jan zo snel als mogelijk wordt getest. Maar Ingrid heeft gebeld en ze zijn hier niet zo vlot. Ik vind het raar dat ze Sabrina niet terug vervolgen want die moet het ergens van hebben en het meest voor de hand is toch de Kiga of haar therapeuten.

Geschreven door

Al 8 reacties bij dit reisverslag

Heel veel sterkte en beterschap voor Sabrina en Jan. Hopen dat jullie verder gezond blijven ! 👍🏻

Anja 2020-10-14 16:57:08

Ook Jarl heeft het. Hij woont in een wg met 4 anderen. Die zijn ook echt niet blij. Hij werkt in het Bayrische parlement in München voor de groenen. Die waren ook niet echt enthiosast. Hij moet het daar opgelopen hebben. Voor jullie alle sterkte

Marjanne 2020-10-14 17:08:50

Wens jullie veel sterkte met alle rompslomp. Heel erg vervelend. Ik vind je een fantastische vrouw en oma. Groet, Danielle

Danielle 2020-10-14 17:11:32

Wel vervelend allemaal Hopelijk krijg ze het niet te heftig

Erna 2020-10-14 17:35:33

Gatver!!! Sterkte Nicolette! Geldt voor jullie allemaal natuurlijk! 😘

Annemarieke 2020-10-14 18:43:13

Heel erg veel beterschap🍀 Hopelijk word alles snel duidelijk rond de situatie! Liefs dikke knuffel xxx van mij

Cherique 2020-10-15 00:07:31

Sterkte en Beterschap.

Liduina 2020-10-15 03:02:41

Heel veel beterschap, en vooral veel sterkte voor de kinderen, voor beiden worden dit weer weken zonder contact met mama en papa/oma en opa

Christina 2020-10-15 07:28:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.