Een Ruhetag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen wakker en een beetje tv kijken tot Sabrina kwam. Die heeft nog steeds vermeerderd aanvallen. Ze werd weer opgehaald door Ingrid . Het weer was zonnig maar al snel werd het dichtgetrokken maar wel lekker warm. Ingrid kwam nog even voor de koffie met Sabrina . Ze had wat dingen nodig uit Leoben uit het ziekenhuis voor Sabrina en Jannick had met Berni van het RK geregeld dat als hij daar kwam dat hij het ophaalde en mee nam naar Gröbming dus om half 9 ging de bel en stonden ze aan de deur. Fijn als dat kan anders had ze helemaal naar Leoben moeten rijden en terug ben je toch 3 uur onderweg.
Sabrina krijgt iets om te slapen want als ze niet goed slaapt wordt ze moe en krijgt aanvallen als ze aanvallen heeft wordt ze extra moe en ga maar door.
Ingrid heeft het campingbedje opgezocht en in de tuin gezet zo kon ze bezig zijn en Sabrina haar zien en spelen. Ik had nog het een en ander schoon te maken .
Middageten gemaakt lekker op het balkon gegeten. Dan niet heel veel meer gedaan maar lkker genoten van de rust en de stilte. In de middag gingen Ingrid, Theresa en Sabrina een eindje verder naar de Habacher buren, Theresa bleef daar tot 17 uur spelen en Ingrid was eerder terug gekomen. Dus het was best heel rustig en daar hbben Jan en ik gebruik van gemaakt. Na een heel druk weekend even bij komen. In de middag nog wat gewerkt aan Pindat er ligt nog zo veel maar het schiet niet echt op. Maar wel leuk om sommige dingen terug te lezen of zien. Het is eigenlijk ook meer werk voor slecht weer.
Gisteravond kwam Jannick met een hele zak videobanden en ik had er maar 5 van, de rest dus allemaal in de kast gezet en kan Theresa weer een poos kijken. Maar nu met het mooie weer is het buiten spelen. De meeste zijn Disneybanden.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.