Het is weer eens zo´n maandag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen was ik aan het wakker worden toen Jannick kwam zeggen dat hij naar zijn werk ging. De babyfoon aan en nog even liggen. Dan ging de wekker om half 7 en ging ik Theresa wakker maken en bij het binnenkomen van de kamer hoorde ik Sabrina al , hallo Oma ich bin wach. Dan alles zoeken want ze hadden niets klaargezet. Dat is het vervelende bij het kort hier zijn dat we allemaal niet in ons ritme komen. Heb je de kinderen langer achter elkaar dan zit de regelmaat er gewoon in. Maar Theresa was keurig op tijd klaar en Opa liep mee . Toen hij terug kwam zei hij dat Meli ook thuis was gekomen en die kwam ook boven . Meli ging Sabrina weg brengen en dan kon ze gelijk afspreken dat Sabrina vandaag niet om 13 maar om 12 uur gehaald wordt. Had ze ook een vervelende ontmoeting met Sonja de begeleidster van Sabrina. Sabrina wilde afscheid nemen van Meli en dan rukte ze metnee Sabrina weg. Meli wilde eigenlijk zelf haar schoenen wisselen en haar boven brengen. Dat mag nu weer dus waarom zouden wij dat niet mogen. Eigenlijk was Meli overdonderd. Ik heb al lang bedenkingen bij Sonja. Ik wil dan ook kijken of ik een afspraak kan krijgen met Hannelore om eens te spreken over Sabrina. Ik heb Meli geraden om expres vroeger dan om 12 daar te zijn om Sabrina te halen. Dan kan ze zien of Sabrina haar Schiene aan heeft.
Sonja is het meestal niet eens dat Sabrina eerder gehaald wordt. Maar Gabi komt om half 2 bij ons en als Sabrina om 13 uur gehaald wordt zijn we om half 2 pas thuis. Wij vinden dat ze moet eten in rust en even acclimatiseren.
Ja de kinderen zijn nu toch tot vanavond hier. Jannick heeft gisteravond Ingrid gebeld en gezegd dat hij ze tussen 5 en 6 brengt. Gelijk het geld gevraagd wat ik voorgeschoten heb voor de Taekwondo. Jannick heeft voor woensdag een gesprek voor Theresa geregeld bij de Rainbow. Dat kreeg hij zo snel omdat er mogelijk Gefahr in verzug ligt. Het is wel in de avond om 19 uur maar hij kan halen en brengen. Daar kan Ingrid niet onderuit al wil ze die afspraken niet.
Nadat de kinderen de deur uit waren snel douchen en aankleden, Meli kwam thuis en even koffie drinken. Ik kook het eten vandaag en ben zelfs al klaar daarmee. Een grote pan spaggetti en een pan saus . Ik kook wel met verse uien en paprikas en er zit gehakt in. Ik heb er ook nog Parmezaanse kaas bij. In ieder geval genoeg voor iedereen. Wat over is doe ik weer in de vriezer in porties. Daar was ook al een portie hutspot in verdwenen. Handig als je geen tijd hebt .Ondertussen al kwart voor 11 , Theresa komt pas om om 5 over half 1 uit dus dan eten we met Sabrina wat eerder . Eigenlijk tegen onze principes omdat we eigenlijk samen willen kunnen eten. Maar als we pas om 13 uur aan tafel gaan zijn we niet op tijd klaar met eten. Of misschien gaat het zich toch uit als Theresa op tijd thuis is,
Jan heeft al de kattenbakken gedaan en gestofzuigd en ik gestoft . Zo komen we de tijd vandaag wel weer door.
Jan ging Theresa halen en we zaten te wachten aan tafel, Jan kwam terug maar geen Theresa. Allemaal ongerust en uiteindelijk heeft Jannick de school gebeld. Blijkt ze Religie te hebben en daar wisten we niets van dus Theresa is dan pas tegen 2 thuis. Dat heeft ze dan elke keer.Ik had het rooster van Ingrid en die heeft geen wijzigingen doorgegeven. Dus een hoop commotie voor niks. Dan waren we bijna klaar met eten toen Gabi voor Sabrina er al was. Dan kwam Theresa met Opa weer thuis. Jan en ik aan tafel gan zitten tot Theresa klaar was. Wil ik de tafel opruimen en de dingen afspoelen zitten we zonder water. Meli wist ook van niets en daar zitten we dan , Jannick probeert de gemeente te bereiken. Ondertussen half 3 en we weten nog steeds niets.
Verder slecht nieuws voor de Nederlanders in Oostenrijk , de Action verkoopt geen drop meer. Er zijn al mensen die een actie starten om het terug te halen. ja ik zalhet missen vooral om de prijs want ik kan wel drop krijgen maar dan betaal je veel voor een klein zakje.
Opa zit op het dak van de winkel van Sabrina. Theresa is huiswerk aan het maken en ik sprint van hot naar her. Ondertussen gelukkig weer water. Nu gaat Theresa blokfluit oefenen en dan wil ze eigenlijk ook nog skaten. Tot nu toe is het weer goed gebleven niet heelwarm maar wel regelmatig zon. Genieten zo lang het kan.
De Post bracht eindelijk het papier met mijn medicatievoorschrijving ,ik krijg Euthyrox voorgeschreven.





Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Roep maar wat je hebben wilt , dan stuur ik het je toe.

Annemarieke 2021-10-07 05:41:22
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.