Weer sneeuwval

Oostenrijk, Gröbming

Ik werd wakker en ben Netflix gaan kijken. Dan is Jan gaan douchen en dacht ik ok dan ben ik nu ook aan de beurt. Nadat we beide klaar waren ijn we op weg naar Stzainach gegaan voor de rest van de boodschappen. Er was flink sneeuw gevallen en het sneeuwde nog. Zelfs in het Ennstal is het nog steeds totaal wit. Speciaal voor Annemarieke 2 fotos.
Dat hebben we wel eens anders gezien. In Stainach eerst de Hofer en dan de Penny. Terug in Gröbming nog even iets bij de Billa halen. Dan naar huis boodschappen opruimen en dan samen met Jan eten. Dan kwam Jannick voorbij en ik was zijn ontbijt kussentjes vergeten. Dus die van mij meegegeven. Ze hadden een zware nacht gehad en waren pas net wakker. Ze doen komende nacht weer beide nachtdienst-.
We hadden rusticale stokbroodjes, en lekkere dingen erop. Avondeten en gelijk avondhapjes. We hebben ons een biertje gedeeld en kijken Netflix.
Even weg van de tv die alleen maar de ellende uur na uur herhaald en sommige beelden krijg ik gewoon niet uit mijn kop. Zo verschrikkelijk zo dichtbij. Ik kan alleen maar bidden voor al die mensen daar. Geen idee of het helpt maar slechter worden ze er niet van.
Het vriest nog steeds in de nacht en nu weer wat meer. We hadden het beide koud dus de kachel aangemaakt . die brandde ineens zo hard dat we in een badpak konden gaan zitten. Nou ja beter warm dan koud.

Annemarieke wat fijn dat jullie kunnen komen. Weet je ook al wanneer? Met de auto of vliegtuig? Komen jullie weer met zijn vieren? En ja rondje Liezen altijd goed.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

❤️

Annemarieke 2022-02-26 23:28:58

Ja, we gaan idd weer met zijn vieren. Wanda en Ewout komen ook mee. Wij komen 20 maart aan in Schladming.

Annemarieke 2022-02-26 23:31:00
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.