Een drukke en rommelige dag

Oostenrijk, Schladming

Donnerstag 20.April
Wat een storm en sneeuw was dat , wij hebben er weinig last van maar vanaf een stukje hoger en aan de bovenkant van Oostenrijk heel erg. Dan kijk je gisteravond naar BVN krijg je een weerbericht van in de Alpen lichte sneeuwval maar al bijna afgelopen. De mensen zaten vast op de wegen en dat in de avond en een groot deel in de nacht , veel wegen gesperrt en heel veel problemen. Er lag op sommige plaatsen 70 cm tot een meter. Nu komt er ook al bij de kou die we hebben een nog diepere vorst tot zeker -10 graden.
Ze kunnen het beter achterwege laten ipv de hele wereld in 5 minuten tijd.
Het sneeuwt nu nog licht bij ons en gelukkig overdag een 10 graden dus ook weer snel weg. Maar dat is dus ook niet overal zo.
Vanmorgen babyfoon en Sabrina werd wakker en ze moest erg huilen maar ik kreeg haar stil tot Mama kwam die ook nog even wat inkopen was doen. Jan naar Annemarieke en ik koken. Dan kreeg ik Sabrina omdat Ingrid Theresa ging halen. De deur was nog maar net dicht gevallen of ze poepte zich onder en de massa kwam tot in haar nek. Dus naar beneden en haar helemaal uitgepeld wat ze niet leuk vond en brullen moest. Dan wassen en een schone luier en rompertje en daar was Mama al die haar verder kon helpen. Tussendoor kwam Ingrid een brief schrijven en ik probeerde mijn onderdelen voor de kast te krijgen maar deze dame bleef maar volhouden geen mail gekregen en dan we hebben u mail gestuurd en ik daar bel ik toch voor er moet nog 1 nummer maar we weten niet welke van de 2 nummers dat is maar ze wenste me niet tegemoed te komen. Terwijl ik gisteren met een andere dame afspreek om vandaag even het dorpelnummer op te zoeken en de andere nummers had ze wel en de fotos ook. Dan zegt ze ook nog vandaag we hebben geen fotos nodig maar daar hadden ze juist wel omgevraagd. Nu maar een nieuwe mail gestuurd en een klacht naar het bedrijf. Gaat dus zeker nog een 3 weken duren voor er wat komt.
Na het eten met Jan maar eens naar de Rompot in Borger geschreven waarom ik geen borg terug heb gekregen. Daar moest je 65 Euro betalen en ter plaatse een rekeningnummer achterlaten waar ze het op terug konden storten.
Dus mijn portie ergernis weer gehad vandaag. Straks met Ingrid mee inkopen doen in Schladming. Want het is echt nijpend hier. Vooral de vers producten.

Weer terug van het inkopen doen. Het begon al goed we waren nog niet de straat uit of Theresa zegt dat ze moet plassen. Weer terug gereden en Ingrid met haar naar binnen ondertussen Sabrina wakker en die wilde niet meer. Ook niet onder het rijden dus huilen en wat heet huilen wat een driftkikker. Dan eerst naar de ÖMTC want het lampje van de auto van Ingrid gaf oliepeil niet goed aan. Dat klopte en het kon daar gelijk verholpen worden. Theresa en ik binnen wachten en elke keer als de tussendeur open ging naar de garage hoorden we Sabrina krijsen. Dan heeft Ingrid maar gevoed. Maar het hielp niet echt. Dan naar de Hofer waar ik boodschappen ging doen en Theresa met mij mee en Ingrid met Sarina in de auto. Toen we terug kwamen was ze in slaap gevallen. Het was berekoud en blij dat we weer thuis waren.
Boodschappen opgeruimd en de restanten van vanmiddag gegeten lekker soto met rijst en eieren. Want we moeten wel de eieren zien weg te werken. Theresa wilde ook en ook die vond het lekker want ze had alles opgegeten.
Dan naar beneden maar toen ze ging slapen kwam ze nog even knuffelen. Nu wil Fiep geknuffeld worden want hij vindt zichzelf heel zielig. Maar het gaat hem best goed. Hij slaapt snachts in zijn doos naast het bed en dan wil hij als ik wakker wordt even bij me liggen en moet ik hem aaien. Hij is steeds heel boos dat hij niet naar buiten mag en aan zijn eetlust ontbreekt niets.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.