Het sneeuwt flink

Zweden, Idrefjäll

Dinsdag 18 november,
Het sneeuwde flink en we hadden geluk dat ze al heel vroeg een huisje gingen verplaatsen. Want ze moesten voor die grote vrachtwagen en kraan de weg vrij maken en bestrooien met aarde. Zo kon Jannick makkelijk met de auto weg. We waren om 6.30 opgestaan want Jannick moest nu om 9 uur op de schietbaan zijn. Het hield op met sneeuwen en het was de eerste dag in Zweden dat we de zon zagen.
In de middag ging het heel hard waaien en al die losse sneeuw waaide alle kanten op. De wind maakte het ook koud. Na het middageten hebben Jannick en ik even onze mail gekeken en daarna ben ik naar het krachtcentrum gegaan, aansluitend naar de sauna en zwembad.
Jannick is gaan slapen en om 16 uur had hij weer langlaufkrachttraining. Na zijn training heeft hij mij opgehaald . Hij is na het avondeten nog gaan internetten ik heb opgeruimd, wat was op de hand gedaan en gekookt.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.