Het weer begon goed maar verliep snel

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen al heel vroeg wakker dan maar wat tv kijken in bed maar wel de katten eten gegeven anders heb ik geen leven meer.
Dan kwam Sabrina en ben ik gaan douchen en aankleden nadat ik daar mee klaar was ging de bel. Dat was Silke al voor Sabrina.
Jannick kwam al thuis en koffie drinken en even later ook Ingrid. Jannick had het videootje waarop Max Hauke op heterdaad betrapt wordt. Ook al heb ik ergens van zo dom toen ik Max daar zag zitten en hij niet wist waar hij moest kijken je mee krijgt hoe op dat moment zijn leven instort is verschrikkelijk. Het gevoel was dan ook zeer verdrietig en ik had tranen over mijn gezicht. Hoe makkelijk was het voor Jannick geweest om er ook aan toe te geven ipv de strijd om zichzelf te blijven en dan maar geen sport. Max is bij de politie dus ook zijn baan kwijt, alles terug betalen van zijn opleiding, de sponsoren terug betalen, waarschijnlijk gevangenis straf , zijn droom als sporter voorbij ja ik weet hij heeft het zichzelf aangedaan maar het wordt je niet makkelijk gemaakt in de sport. En veel van die lui die met uitgestreken smoelwerk verkondigen ach ze zijn zo geschokt en ze wisten van niets. Die moeten eens een keer aangepakt worden.
Zijn vader is mijn orthopeed en die is ook sportarts. Ik denk ook aan wat het bij die ouders moet hebben teweeg gebracht. (ik neem aan dat zijn vader er niet bij betrokken is) Het is ons gelukkig bespaard gebleven. Ingrid was heel hard zo van daar kan je toch geen verdriet om hebben en dat doen ze toch zelf en Jannick zegt ook hij heeft het zichzelf aangedaan. Jannick wil nu nog niets eten of drinken wat naar zwarte bessen smaakt alleen al omdat zijn trainer hem dwong om peeriton te gebruiken een sport drank wat je zelf met water moet aanmaken heel onschuldig maar de dwang en er zijn ook andere smaken maar die mocht hij dan niet gebruiken en dat deed Jannick toch en daar gaf ik hem gelijk in en dan hadden we weer herrie. De trainer verdiende er vast aan en kocht het denk ik in het groot in en Jannick kocht het zelf de andere smaak. Of het verplichte sporthorloge a 300 euro en ga maar door.
Nee het is niet allemaal zo eenvoudig als men het doet voorstellen.

Na de discussie en de koffie ben ik met Jan op weg gegaan. Jan had het emmertje met de olie om weg te brengen en zijn afhaalpapiertje voor zijn medicijn. Stap ik uit bij de gemeente en doe de achterbak open zie ik geen emmertje nou die was Jan vergeten in de achterbak te doen. Dus hij heeft mij bij de Spar afgezet en hij is terug gegaan om het te halen. Ik ondertussen me tegoed gedaan aan de Heringschmaus je mocht van alles proeven en kreeg dan een bakje waar ze wat inschepte.Ook bij de vis van alles geproefd. Uiteraard ook gekocht en meegenomen, en de Narrekopfen voor vanavond en wat Krapfen en brood. Jan wil toch niks . Dan met Jan samen naar de apotheek en het medicament wordt niet meer gemaakt door die fabrikant en ik moest dus een ander nemen.
Dan weer terug naar huis.
Tussen de middag eiersalade voor Jan gemaakt en ik had een stuk brie meegenomen voor hem , ik aan de overheerlijke Heringschmaus.
Ondertussen zeikt het van de regen en morgen schijnt het heel slecht te worden. We zien wel denk ik dan.
Sabrina gaat nu in de kruiphouding met haar handen op de grond. Dat is weer een grote stap vooruit.
Ze is vanmiddag bij ons want Mama is met Theresa naar Schladming inkopen doen en daarna karate.
Fotos van Tobi en Jula , ik had ze kaartjes gestuurd en die waren al aangekomen. Ook de kaart met de foto naar Kathi de moeder van Ingrid was aangekomen. Het kan soms dus wel snel. Onze pakketjes met de diabetikerdingen was ook al bij ons aangekomen . Soms ben je al vergeten dat je iets zou krijgen of dat er iets verstuurd is.
Sabrina viel tegen mij aan in slaap. Ze gaf me een kusje en ging tegen me aan liggen , Jan komt binnen en zegt ze slaapt. Jannick was wakker geworden en kwam koffie drinken dan werd ze wakker en zat lekker bij Papa tot hij weer weg moest om taxi te gaan rijden. Na half 7 kwamen Ingrid en Theresa weer thuis en gingen ze allemaal naar beneden zeer tegen de zin van Theresa. Maar Ingrid zei haar Oma en Opa willen nu wel even rust en ja dat was ook zo. Al heb ik aan Theresa geen last of werk.
Ook Ingrid heeft gemerkt dat het een zeer intensieve karateles is het was meedoen vandaag dus ze moest aan de bak. Ze zei dat haar coordinatie haar in de steek liet . Dan had Oma de slag toch de laatste keer met meedoen aardig te pakken.
Vandaag fotos van de whatsapp gehaald dus op de 25e staan de fotos van Diane met Jazzy. Dat kan ik alleen op de andere pc doen .


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.