nog meer fietsen

Oostenrijk, Kleinsölk

Woensdag 3 augustus
Inderdaad super weer, warm en zonnig. Ik stond op en de rechterkant van mijn neus was gezwollen en ik bleef maar niezen bij een enorme loopneus. Aangezien Jan al naar zijn werk was heb ik Jannick gevraagd om met mij naar een arts te gaan. Mijn eigen huisarts is met vakantie dus in Öblarn naar een arts gegaan. Ik heb een neusspray en pilletjes tegen de allergie gekregen en gelukkig hielp het vrij snel. Zo kon ik toch lekker op mijn balkonnetje zitten. Jan was half 1 thuis en konden we met zijn drietjes eten. Jannick moest in de middag weer naar zijn werk. Dan heb ik een uurtje geslapen en dan op de fiets met Jan samen.
Op de terug weg zagen we het slechte weer al hangen en Jan is doorgefietst en afgesproken dat ik in Stein/Enns zou wachten want daar kon ik schuilen. Kwam ik de assistente van mijn huisarts tegen die woont ook in de buurt en die bood me een lift aan , haar gezegd dat Jan onderweg was en haar bedankt. Jan was mooi op tijd ,voor dat de bui los brak waren we thuis.

1e plaats NK open kampioenschap zomerbiatlon
3 augustus
De bevestiging dat ik ook Nederlands Kampioen in de open klasse zomerbiatlon junioren A ben is bevestigd.
Samen met een bouwpakketje dat eens de prijs was. Mijn vader heeft net zo lang gepuzzeld dat het in elkaar bleef zitten (de eerste pogingen mislukte)
Ik had er niet aan getwijfeld dat ik ook naast het Nederlandse Kampioenschap dit ook bij de open junioren klasse zou zijn Maar toch fijn dat het alsnog bevestigd is.
Jannick

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

3 augustus 2011 17:33 | Door: Annemarieke Echt genieten dit weer maar het was helaas van korte duur. :-(

molenaar.ruesink 2017-05-07 13:05:15

3 augustus 2011 22:45 | Door: Le Papillon d'Orange Wij zijn super trots op onze nieuwe Nederlandse Kampioen Open Zomer Biatlon klasse A, Het is echt een schande dat het bestuur van de ......, je jou 1e Prijs naar je opstuurd als een bouwpakketje, als dit naar hunzelf zo wordt opgestuurd,zou het nog kunnen, maar zoiets stuur je niet op naar de Nederlandse Kampioen persoonlijk. Nu op naar de Kampioenschappen bij de Olumpische Spelen,in Engeland volgend jaar, mag je daar ook aan meedoen van hun,want hun beslissen hier toch over?Of moet je je daar persoonlijk voor opgeven? Dacht zo, dat je als Nederlands Kampioen,toch wel kans van slagen had....?! met vriendelijke groeten, Le Papillon d'Orange,St.i.o.,Nederland

molenaar.ruesink 2017-05-09 13:12:08

5 augustus 2011 13:18 | Door: cherique goed gedaan neefje van me:) xxx je nichtje

molenaar.ruesink 2017-05-09 13:12:22
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.