Eerste skidag Theresa

Oostenrijk, Gröbming

Op tijd eruit want ik ging met Theresa naar de skicursus op de Galsterbergalm. Alles verliep goed en bij de aanmelding gezegd dat ze gevorderde is boven werden ze ingedeeld en nogmaals gezegd dat ze gevorderde is. Uiteindelijk ging ze met de groep gevorderden mee naar ergens dat ik ze niet meer kon zien. De morgen door gebracht in het Bottinghaus met wat andere ouders. Het sneeuwde boven enorm en er is best al veel sneeuw. Tijd om ze op te vangen bij de gondel zie ik ineens Theresa in een groepje van een kind of 8 van het kinderstukje komen. Dus ik vraag aan haar ben je dan niet gaan skien nee zegt ze ik moest naar deze groep. Dus ik vraag haar heb je dan voorgeskied en ze zegt nee. Dus ik was enorm boos en de skileraar aangesproken en die bevestigde dat Theresa kan skien. Ik gezegd dat ik het niet eens ben dat ze in deze groep en niet eens op de piste skien gaat. Is ze weer afgerekend op haar grootte en niet op haar kunnen . Theresa is dan erg timinde en doet haar mond niet open. Morgen zou de skileraar naar de piste gaan dus ik vraag morgen nog eens voor aanvang goed na. Thuis gezegd dat Ingrid moet bellen en volgens de skischool zit ze niet in de aanvangergroep nee dat niet maar ze skied niet in een gevorderden groep. Dus woorden met Jannick dat ik het niet beoordelen kan nou ik ga al 3 jaar mee naar de lessen en weet wat ze wel en niet kan. Ik vind dat ze meer achter Theresa moeten gaan staan. Thuis is Theresa momenteel niet makkelijk maar ik denk dat negatieve aandacht ook aandacht is en dat ze meer in Theresa moeten investeren. Zoals nu dat ze onvoorwaardelijk achter haar gaan staan als je altijd als kleintje wordt ingeschaald en ze niets van je verwachten wordt je gedrag vanzelf ook zo. En dan wordt er gezegd doe niet zo kinderachtig - Ze gingen niet eens met een Tellerlift. Theresa was erg verdrietig toen we naar beneden gingen. Het doet mij zeer en dan krijg ik ook de wind van voren dat ik te veel van haar verwacht en dat ik er geen verstand van heb. Dus ook ik voel me bezeerd.
Jannick heeft zijn kerstviering van het rode kruis en is net gegaan , Ingrid is met Theresa naar een kinderfeestje en Opa zit te slapen op de bank. Oma mag met Sabrina de middag door brengen.Op de fotos ging ze met de gevorderden groep mee.
Ik kreeg van een van de moeders 2 fotos gestuurd , ze had groepsfoto gemaakt van de groep van haar kind en wie staat erop???


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Dank jullie wel voor de kerstkaart! Xxx

Annemarieke 2018-12-16 00:35:11
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.