´t Spijkven

Nederland, Biddinghuizen

Ik en Jannick gaan samen met Erna zus van mij en haar 2 kinderen Mandy en Ramon naar bungalowpark ´t Spijkven in Biddinghuizen. Er was heel slecht weer opgegeven dus daar hadden we op gerekend. Maar het werd dus prachtig weer en alle dagen. Het werd zo warm dat we onze broeken afgeknipt hadden. We hadden op het laatst geboekt en we hadden daardoor een heel groot aangepaste woning eigenlijk voor gehandicapten. We konden zo uit het bungalowpark naar binnen in Walibi Flevo. In het park was ook een zwembad. We zijn ook een dagje naar het dolfinarium in Harderwijk gegaan.
Ramon wilde in de kinderboerderij de beesten voeren en stak zijn hand in een automaat om daar voer uit te halen , er staan van die automaten waar je geld in moet doen. Maar Ramon had geen geld en had zijn hand er van onder ingestoken . Er moest een monteur van het park komen om zijn hand eruit te bevrijden. Dat werkte uiteraard op onze lachspieren.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.