Wat een ..............................................................dag.

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen was ik al om 5 uur wakker , even later kwam Ingrid met het feit dat Theresa ziek was en ze koorts had. Dus die kon niet mee naar de Zotter Erlebniswelt en ze konden niet afzeggen en alles was al betaald. Dus om 6 uur vertrokken Ingrid , Jannick en Sabrina en Theresa lag op de bank bij de tv.
Ik heb maar wat tv gekeken in bed dat had ik Theresa ook voorgesteld maar ze keek liever beneden Netflix op de bank onder haar dekbed.
Uiteindelijk ook opgestaan douchen en ontbijten. Koorts gemeten bij Theresa maar niks meer. Ik moest echt even naar Haus om te kijken of Maier open was en of ze daar rails die ik nodig heb kunnen leveren. Het zag er eigenlijk helemaal dicht uit maar onder bij de garage was een man en die wenkte. Ik vroeg hem of de winkel open was en hij zei me ik ben er dus dan is het open en vroeg me wat heb je nodig . Ik vertelt wat ik zoek en hij zij dat kan ik bestellen dus ik met hem mee door de garage naar de winkel boven. Hij haalde een map en ja precies wat ik nodig heb en schappelijke prijzen , ik moest op papier tekenen wat ik nodig heb en dat besteld hij. Duurt ongeveer een week en dan belt hij als het er is.
Het weer was verschrikkelijk zo veel water en het bleef maar hozen. En echt zo veel dat ik dacht als het niet snel ophoudt hebben we weer een ramp. Dat schijnt ook her en der zo te zijn. En ook gelijk koud met 16 graden wel wat anders dan de 34 van gisteren.
Thuis gekomen ben ik gelijk aan het eten begonnen en daarna samen met Theresa en Jan gegeten.
Na het middageten ging Jan toch weer aan de slag met de ladenkast van het bureau want ik had vastgesteld dat de laden niet pasten. Jan is zo eigenwijs uiteraard ook vandaag. Dan zegt hij ik ga even beneden wat schroeven halen want ik heb te kort. Dan staan mijn haren gelijk omhoog want alles klopte en niks te kort. Had hij alweer 7 stuks van iets in allerlei gaten gedaan en ik zei hem Jan je hebt genoeg want er zitzten daar 3 te veel in. En er zijn 2 lange schroeven voor de andere kant want die gaan vanuit de binnenkant kast. Nou hij ging schreeuwen en kinderachtig doen. Dit gedrag heeft hij nooit gehad , eigenwijs was hij wel altijd maar dan kwam het wel goed maar nu niet meer nu gaat het alleen maar verkeerd. De bovenste lade ging niet dicht voilgens hem hoorde dat zo en ik nou echt niet . Is hij 2 uur aan het klooien geweest zaten de laden er nog niet in. Dan ben ik gaan kijken en ik zeg hem begin bij de onderste lade dan de volgende en het paste niet dan weer eruit en de kast met papieren en dan de lades bekeken. Zie ik dat de lades met 2 standen kunnen worden vastgezet waarschijnlijk de gelijke lades voor verschillende kasten. Jan had ze allemaal op zijn diepst vastgezet en ze moesten een stand hoger dat zei ik hem en hij luisterde en ja hoor alles paste. 1 1/2 dag werk 30 x uit en in elkaar en als hij gelijk naar mij luisterd of mij het stap voor stap aan hem laat vertellen was gisteren al in kortere tijd klaar geweest. Maar hij weet het beter, ik word echt heel moe van hem en de tranen liepen over mijn gezicht want dan is hij echt niet leuk of aardig . Samen werken kan hij absoluut niet , Jannick had hem al een keer gezegd Pa je moet het op een langzame stand erin draaien want bij hem liep het steeds vast en dat zeg ik hem dus nu al dag na dag na dag en dan gooit hij alles neer. Pakt hij het later op en doet het langzaam en ja hoor allemaal vast.
Hij was uit Frust vertrokken en had geen zin meer. Ergens tegen vijven kwam de familie thuis en die hadden een fijne dag gehad. Jannick heeft voor Sabrina een Tonies gekocht. Ze houdt veel van liedjes en luisteren en met die poppetjes die erbij kan kopen kan je van alles horen en luisteren. Voor Theresa zat er een paard bij en als je die erop zet krijg je 1 1/2 uur lang alles over paarden. voor Sabrina Kikaninchen en nog wat. Ook heeft hij 2 popjes erbij 1 voor Theresa en 1 voor Sabrina daar kunnen ze zelf wat opzetten met hulp van Papa en dan kunnen ze ook 2 uur luisteren. Hij heeft ook een accu dus kan ook mee in de auto. We weten nu weer wat we Sabrina voor haar verjaardag kunnen geven een Tonies popje te zijn niet zo duur tussen de 7 en 15 Euro.
Ook hadden ze voor Theresa een cadeau meegenomen van Zotter, ze hadden een eigen chocolade beeld gemaakt voor haar. Het was een muis met verschillende smaken chocolade en vulling en versiering. Dan geef je op een computer in wat je wil en dan wordt het gemaakt.
Ingrid wilde alweer van alles uit de kamer weg sjouwen en opbergen . Tegen de wand bij Theresa stond bv de trap en die wilde ze opbergen. Ik zei haar die hebben we nog nodig en zei waarvoor dan wel? Ik zei de gordijnen komen niet van zelf aan het plafond , de verlichting ook niet. Die heeft ook niet van geduld gehoord.
Morgen weer een dag nu Fladenbrot en kaasjes.


Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Ronja heeft ook een Toniebox en een creatieftonie. Ik lees via de tonieapp verhaaltjes voor en Nick zet het dan op de creatieftonie. Geniet ze elke keer weer van oma op afstand en toch dichtbij

Marjanne 2020-07-11 20:14:37

Ziet er leuk uit is het veilig om in te slapen😃

Erna 2020-07-12 14:37:56

Ziet er prachtig uit!

Annemarieke 2020-07-12 23:24:26
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.