Tumtum Annemarieke

Oostenrijk, Schladming

Donnerstag 22.Juni
Vanmorgen in bed tv blijven kijken tot 9 uur en dan opgestaan. Ingrid kwam al voorbij en ik riep dat we lui waren en ik kreeg de krant van haar. Nadat ik klaar was had ik haar maar een smsje gestuurd dat we wakker en aangekleed waren en dat er koffie was. Dus ze kwam koffie drinen, Sabrina sliep. Die is niet helemaal in orde en heeft wat verhoging . Omdat ze aan een cortisonkuur is weet je niet echt of ze ziek is want dat onderdrukt ook ontstekingen.
Ik hoefde niet te koken want ik had genoeg over van gisteren. Heerlijk op het balkon met Jan samen gegeten. Het werd toch weer ondanks de bewolking 31 graden.
De bel ging en het was de Post met een pakketje van Annemarieke voor Theresa. Dus toen Theresa kwam zei ik er is een pakje en ze bleef maar vragen voor mij?voor mij? En ze was helemaal blij toen ze het had uitgepakt. Er zaten 4 zakken met tum tum in en ik vroeg haar van wie heb je die gekregen en ze wist het gelijk van Annemarieke. Dus heel erg bedankt ze is helemaal blij en Ingrid zei haar al dat ze veel te veel verwend wordt.
Ook een poststuk voor Ingrid en Jannick van het gemeentehuis. En ja nu zwart op wit dat alles is genehmigt. De rekening zat er gelijk bij en als je die betaald hebt dan heb je geen geld meer om te gaan bouwen/verbouwen.
Ik had aan Theresa gevraagd of ze met ons mee wilde naar Schladming als Jan ging werken maar nee ze wilde niet. Ook goed zelfs het feit dat we een ijsje zouden gaan eten kon haar niet overhalen.
Dus nadat Jan klaar was met werken samen een ijsje gaan eten.

Joost van Gijzen de zoon van Henk heeft een boek gemaakt en ik heb er al eentje besteld. Henk schreef het volgende er over:
Het verhaal, de tekeningen, het drukwerk, allemaal kwaliteit. En dat zou ik ook zeggen als Joost het niet gemaakt zou hebben. Die 6 jaar dat ik het grafisch bedrijf gewerkt heb, ook als offsetdrukker, hebben tot gevolg dat ik nog steeds anders naar een boek kijk.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Dat is dan snel gekomen! Geniet ervan Teresa! Maar niet alles tegelijk!!!!

Annemarieke 2017-07-06 12:42:12
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.