Zo ik moest even uit mijn dak.

Oostenrijk, Schladming

Vanmorgen alles op ons gemak en dan ben ik op weg gegaan naar de huisarts . het was net onder nul en het begon licht te sneeuwen. Kom ik bij de huisarts de wachtkamer helemaal vol dus ik dacht het is me goed alleen de papieren van Jan bij de receptie in orde maken . Dus ik vraag een vervoersbewijs voor Jan voor 5 april als hij naar Salzburg moet en dat was te vroeg om aan te vragen , ik geloof nog geen 6 weken maar goed. Dan leg ik de ander neer en ik heb gisteren een afspraak voor Jan bij de internist gekregen voor dinsdag en je raadt het al dat was te laat. Toen knapte er iets en ik ging uit mijn dak. Nu is de aanvraag voor dinsdag weg en die kan ik als het goed gaat dinsdag morgen ophalen en ze heeft half maart de andere aanvraag in haar agenda gezet zodat ik daarvoor niet nog een keer moet komen . Alle papieren voor de internist heb ik nu ook compleet omdat Jan zijn bloeduitslagen er ook waren. Die zien er niet goed uit. Suiker is gestegen, en heel veel andere in rood gestegen waaronder zijn schildklierwaardes waarvoor het ziekenhuis Schladming de medicamenten had afgezet terwijl Jan ze al 20 jaar gebruikt en zijn suikermedicijnen deels. Dus ik hoop dat de internist alles weer op een rij bij Jan krijgt. Ook de leverwaarden van Jan zijn nu niet goed. Tel daarbij dat ik gisteren om die suikerstrips weer problemen had omdat Jan geen Diabetikerschulung had afgegeven terwijl dat al 4 x is gebeurd. Ze zorgen hier bij de Krankenkasse echt zelf voor de problemen bij de mensen. De vervoersaanvragen moetengoedgekeurd worden door de Krannkenkasse , het RK weet het graag eerder omdat die tranporten moeten invvullen maar de Krankenkassse kan dat schijnbaar niet. Dan maar op mijn gemak in een matig zonnetje met 0 graden terug gaan lopen en een kop koffie gaan halen bij Lasser. Die is sinds de 14e ook rookvrij verklaard wat een enorm verschil maakt want je moest altijd door de rokersruimte naar het niet rokersdeel.En daar had je alsnog last ervan. Ik had even een Auszeit nodig. Het kost allemaal zo veel tijd en zo veel energie en dan heb je nog nog niets.
Thuisgekomen maar een snelle maaltijd met Jan maar trek had ik niet , ik zat nog steeds vol adrenaline. Dan na het eten met Ingrid en Sabrina naar Schladming boodschappen doen. Theresa bleef bij Opa. Sabrina was wat stoned van haar druppeltjes omdat ze zo erg aanvallen had heeft Ingrid een paar meer gegeven geen aanvallen meer maar een beetje stoned dus . Wel heel lief en goedlachs. De bagageruimte was vol met mijn inkopen. Ondanks dat de Penny waar ik ook was van mijn inkoopslijst bijna niets hadden. Ik heb altijd melk per doos en die was daar de helft goedkoper maar hadden het niet ook de andere aabiedingen niet . Dus ik vraag kan ik het bestellen dan haal ik het van de week op nee dat kon niet. Duidelijk ander personeel want in alle jaren was het nooit een probleem. Ze hebben een personeels probleem en er lopen nu waarvan ik denk tja. Dus na dat we ook nog bij de Hofer waren zijn we naar de Billa gegaan waar ze dezelfde melk in de aanbieding hadden al was het wel 6 ct per pak duurder. Gelijk 3 dozen meegenomen dus mijn koffie is de komende tijd gezekerd.
Dan weer naar huis en Ingrid heeft alle zware dingen boven gebracht. Theresa zat binnen maar Oma wilde iets kijken dus verhuisde ze naar de slaapkamer waar Mama haar even later al kwam halen want ze moest haar koffer inpakken , ze gaan morgen naar Loipersdorf naar de Thermen. Ze slapen daar een nachtje in een hotel.
Dan kwam Ingrid eind van de middag weer boven ik heb een probleem, omdat ze hier altijd maar 1 verpakking van medicijnen geven en Sabrina meer is gaan gebruiken kom je met 30 tabletten niet ver en ja hoor tot zondag en dan op. Dus ze moeten morgenvroeg een recept bij mijn huisarts halen want die zit als enige wat hopelijk zonder problemen gaat want het is een medicament die ze ook niet zo maar mogen voorschrijven. Dan zou ik het moeten halen in de middag want het moet besteld worden. Maar Jannick wil eigenlijk een nachtje bijboeken dus ik had al gezegd kan je niet naar een andere apotheek daar ergens. Dus ze heeft gebeld en die bestellen het ze moet alleen het recept meebrengen. Dus ze komen waarschijnlijk pas maandag terug. Ze gaan naar Loipersdorf omdat daar meer kindervoorzieningen zijn. Ach als ze maar genieten Theresa is al helemaal opgewonden dat ze gaan zwemmen. En Papa wil altijd wel met haar op de glijbanen.
Ik had een berichtje van Trixi dat morgen Dominik weer komt ook goed als hij alleen is, is hij erg rustig. Dus zondag is hij er ook.
Zo een lekker stuk appeltaart voor Jan en mij en daar gaan we van genieten.









Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Nicolette, Zo herkenbaar. Soms zit het mee maar soms..... (Woest word je daarom) XXX

Annemarieke 2018-02-24 04:16:58

Wat een leuke oude foto´s, met nog je ouders en John,en je oma, mooie herinneringen van vroeger in Leiden

Christina 2018-02-25 01:07:23
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.