Jan 60

Nederland, Stolwijk

Zaterdag 7 april
Jan is vandaag 60 jaar. We gaan eerst naar de familie Maaijen in Stolwijk.
We hadden een cadeau voor hen meegenomen want we konden niet op hun 25 jarig huwelijksfeest zijn.Wil belde Frits om te zeggen dat Jannick er was en hij kwam direct naar huis.We mochten gelijk midageten, overheerlijke boerenkaas en zelfgemaakte boter op heerlijk Hollands brood.Pas als je dat heel lang niet gegeten hebt weet je wat je mist.Jannick ging met de jongens direct op sjouw.Ze gingen schieten met luchtgeweren en met een zelfgemaakt kanon tennisballen afschieten.
Dan naar Angela waar Bianca,Peter,Nina en Dennis al waren.Jannick mocht nog een boek voor zijn verjaardag van Angela kopen en was dus even snel naar "de wkwnde draak"gegaan.Angela had een rose taart met rose kippen erop, maar wel lekker.Jan werd verwend met cadeaus,dvd van Casino Royal, lekkere geurtjes en luchtjes en douche dingen, ingelijstte foto's van Nina en uiteraard knuffels.
Wij hadden kaasjes en crackers en salades meegenomen en Angela maakte er een tomatensoepje bij met stokbrood.
Een fijn onderonsje voor Jan met al zijn kinders waar hij straks aan terug kan denken.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.